Tryg koncern prognose – Rolling Forecast og analyse platform

For mange virksomheder med ansatte, der ikke er ansat fra 8 til 16, kan vagtplaner og lønsystemer været en kæmpe opgave at holde styr på.

Spar penge og få gladere medarbejdere

For mange virksomheder med ansatte, der ikke er ansat fra 8 til 16, kan vagtplaner og lønsystemer været en kæmpe opgave at holde styr på.

Nu skal vi ikke længere printe 1.000 dokumenter om dagen

En halvering af sagsbehandlingstiden og en tredobling af kontrakthåndteringen var blot nogle af de fordele, som ­Fleggaard Leasing opnåede, da de gik fra manuelle til digitale processer.

Internettet er din ­virksomheds vigtigste platform: Har du systemet til at understøtte det?

Som virksomhed skal man i dag være synlig på internettet og levere gode ­digitale ­kunde- og brugeroplevelser. Derfor bliver systemet til web content management ­vigtigere og vigtigere.

Dansk virksomhed genopfinder rekruttering

Rekrutteringsbranchen arbejder stadig efter en 150 år gammel metode, hvor man først og fremmest udvælger kandidater efter deres direkte erfaring eller uddannelse. Det kan dog være svært at gennemskue, hvilke reelle kompetencer en ansøger har oparbejdet i sine tidligere stillinger.

Er HR klar til disruption?

Indimellem dukker der ord op, der kommer på alles læber og bruges i alle sammenhæng. Sådan er det også med ordet disruption, som egentligt i sin grundstamme betyder ”forstyrrelse”, men som derefter blev kendt, da Clayton Christensen fra Harvard Business School brugte det til at beskrive den situation, hvor et produkt/service starter som en lille ­niche men over tid overtager et helt marked.

HRM-systemer i rivende udvikling – hvor ender det?

Algoritmebaserede udvælgelse af kandidater er her allerede, og på spring står den kunstige intelligens. HRM-systemerne har revolutioneret sig selv, og rejsen er langt fra ved vejs ende.

Danmarks vækst afhænger af effektiv digitalisering og adgangen til data

I Dansk Erhverv satte vi ved vores årsdag i starten af måneden data og digitalisering på dagsordenen under overskriften ”Giganternes tid”. For den teknologiske udvikling buldrer afsted i landene omkring os og i de fleste virksomheder, store som små.

IBM Security og dansk IT-virksomhed går sammen om at bekæmpe digital svindel: Fremtiden for digital tillid har aldrig set lysere ud

Hvordan kan virksomheder beskytte sig selv i en verden fuld af digitale trusler? Og lige så vigtigt: Hvordan beskytter de deres kunder? Det er mere kompliceret end først antaget, når det handler om at sikre virksomheder mod digital svindel.

Vigtigt at komme i gang med kunstig intelligens

Selvom mange danske virksomheder mener, at de er godt med på de nye teknologiske tendenser, for at sikre effektivt udnyttelse af data til værdifuld forretningsmæssig indsigt, så er der desværre stadig mange der ikke er med endnu. Det skal ændres hvis de ikke vil sakke bagud i konkurrencen, mener eksperter.

ERP – er det ikke ved at blive lidt ”old School”?

Et ERP-system er en bred væg-til-væg it-løsning, som er i stand til at understøtte langt størstedelen af en virksomheds forretningsprocesser. Alt fra økonomi, indkøb, logistik, salg, produktion, personale mm. i en samlet integreret it-løsning. Data registreret et sted slår hele vejen igennem, så man kan se effekten andre steder i systemet.

Manglende datafokus hæmmer virksomheders vækst

Kun 5 pct. af de danske virksomheder udnytter den dataguldmine, de sidder på. For selvom virksomhederne er klar over, at data er virksomhedens største aktiv, ved de ikke, hvordan de kommer i gang med at udnytte data bedst muligt. Men der er gode råd at hente til både indsamling og udnyttelse af kundedata, ifølge Bisnode.

Danske virksomheder hænger i bremsen

Når det kommer til implementering af digitale forretningssystemer, så bør danske virksomheder have mere fart på ­mener eksperter.

Digitale processer skaber værdi

Danske virksomheder skal sikre, at de håndterer informationer og viden optimalt. Det forøger deres vækst­potentiale og skaber bedre jobs for medarbejderne.

Nedbryd siloerne og få fat i guldet

IT-systemer og viden har det med at trives i isolerede siloer i virksomheden. Desværre betyder det, at mange ­virksomheder går glip af vigtig indsigt, som ellers kunne hjælpe deres virksomhed med at vokse.