Sponseret af any.cloud

Foto: any.cloud

IBM Security og dansk IT-virksomhed går sammen om at bekæmpe digital svindel: Fremtiden for digital tillid har aldrig set lysere ud

Hvordan kan virksomheder beskytte sig selv i en verden fuld af digitale trusler? Og lige så vigtigt: Hvordan beskytter de deres kunder? Det er mere kompliceret end først antaget, når det handler om at sikre virksomheder mod digital svindel.

Som den første cloud service provider i verden lancerede den danskejede virksomhed any.cloud i maj 2019 sammen med IBM Security-servicen ReTrust – en service, der med garanti vil ændre på måden, vi behandler, identificerer og bekæmper digitale trusler på. ReTrust er skabt på baggrund af den innovative teknologi IBM Trusteer, der sørger for at skabe og opretholde digital tillid for din virksomhed og de dertilhørende kunder, fordi servicen holder svindlere og hackere ude. ReTrust er drevet af IBM Trusteer og leveret af any.cloud, der giver din forretning fuld adgang til IBM Trusteer i en yderst prisvenlig as-a-Service-model. Ideen og målet med samarbejdet har været klart fra starten: ”Vores overordnede formål med ReTrust har været klart siden vi startede: Vi ville bekæmpe digitale trusler verden over”, lyder det fra CEO i any.cloud, Gregor Frimodt-Møller.

Førhen var IBM Trusteer kun forbeholdt de største banker i verden, da servicen både er dyr og kompliceret at implementere, men med den unikke kombination af IBM’s software og any.clouds as-a-Service-model kan alle virksomheder nu sikre og beskytte deres forretning og kunder mod cyberkriminalitet.

any.cloud har siden deres start tilbage i 1998 revolutioneret mange cloud services med en klar filosofi om at gøre alle cloud-løsninger nemme at anvende. Den danske virksomhed har siden 2013 arbejdet tæt sammen med IBM, og nu har partnerskabet udløst den unikke service ReTrust. Christian Givskov, Digital Trust Leader hos IBM, forklarer, hvorfor IBM har valgt any.cloud som den helt rette partner til dette særlige samarbejde: ”Vi ser et enormt potentiale i samarbejdet med any.cloud. any.cloud gør en yderst kompleks teknologi tilgængelig for markeder, som vi ikke ville kunne komme ind på på egen hånd. ReTrust er en helt ny måde at håndtere digital svindel på, så bekæmpelse bliver tilgængelig for firmaer i alle størrelser.”

Og potentiale er der masser af. Gregor Frimodt-Møller forklarer: ”Der er et gigantisk stort marked i forbindelse med online-handel, og der er mange milliarder dollar om året i svindel, som kan bekæmpes og nedsættes.”. Det potentielle marked tæller alt lige fra online-tøjbutikker til hotelkæder og flyselskaber. Kort fortalt henvender løsningen sig til alle selskaber, som har et brand eller digitale værdier, som de ønsker at beskytte.

Den gnidningsfrie digitale kundeoplevelse

Forbrugere på online platforme forventer en gnidningsfri digital oplevelse på nettet, hvad enten de handler, tilmelder sig en ny service eller blot opdaterer deres kontaktoplysninger. Derfor skal virksomhederne være i stand til at levere en fuldkommen friktionsfri oplevelse for deres reelle kunder, mens de sørger for, at falske kunder holdes ude. Men hvordan gør man så lige det?

Den agile cloud platform ReTrust er bygget på avanceret kunstig intelligens og maskinlæring, der giver virksomheden og virksomhedens kunder en sikker digital rejse. ReTrust anvender IBM Trusteers software til at scanne og overvåge trafik til din app eller hjemmeside. IBM Trusteer analyserer 43 mia. sessioner hver måned med det formål at opdage digitale trusler.

Gregor Frimodt-Møller, CEO i any.cloud.

Med de indsamlede data sørger ReTrust for at gøre personer med onde hensigter ude at stand til at tilgå dit websted og app og beskytter dermed dine kunders data.

På et websted, der er beskyttet af ReTrust, har hver transaktion – uanset om det er svindel eller ej – et unikt ID, så hvis en hacker forsøger at stjæle data fra en anden enhed eller side, vil han ikke komme langt, fordi ReTrust nu genkender hackeren baseret på passiv adfærdsbiometri og andre mønstre ved hjælp af IBM Trusteer.

Den avancerede og innovative software tager nemlig hensyn til flere faktorer: Hvilken enhed der benyttes, brugere, aktivitet, adfærdsmæssig biometri og andre mønstre for at beskytte online-forbrugere.

At beskytte forbrugere online er netop målet, så flere kan færdes sikkert i den digitale verden. Med ReTrust kan virksomheder øge deres cybersikkerhed, så de økonomiske omkostninger som følge af cyberangreb ikke ødelægger brandet eller indtjeningen.