Virksomhedens it-sikkerhed er bestyrelsens ansvar

Digitalisering
Bestyrelsen har det overordnede og endelige ansvar for at passe på selskabets aktiver og at sikre værdiskabelsen. COVID-19 har accelereret betydningen af at være på forkant med digitalisering og cybersikkerhed. Microsoft 365 og timengo hjælper dem godt på vej.
Indhold fra partner

Forretningskritiske beslutninger skal træffes på et splitsekund

Columbus
Den digitale transformationsproces i de danske virksomheder er for alvor kommet op i gear - eller burde i hvert fald være det - og ledelsen skal være parat til at kaste høj grad af risikovillighed ind i processen.
Indhold fra partner

Alle virksomheder er lige når det gælder it-sikkerhed

Digitalisering
Cloudteknologi gør det i dag muligt for alle virksomheder uanset størrelse at opnå samme grad af it-sikkerhed. Processen er så at sige blevet demokratiseret, så alle virksomhedsledere kan sove roligt om natten. Takket være Microsoft 365 og timengo Advisory Service.
Indhold fra partner

Identitetstyveri sker gennem virksomhedens digitale hoveddør

Digitalisering
I mange virksomheder har man fuldstændig mistet overblikket over it-sikkerheden. Ofte er der ikke styr på selv elementære procedurer som f.eks. medarbejder log-in, og dermed står døren på vid gab for de it-kriminelle. Microsoft 365 og Azure løser effektivt den udfordring.
Indhold fra partner

Svenskerne har gjort det længe – og nu er danske SMV’er godt på vej

SMV VÆKST
Likviditet: Krisen i 1990’ernes Sverige, fik stort set alle landets virksomheder til at omfavne ­fakturakøb og dermed opnå langt bedre ­likviditet. Nu er det samme ved at ske i Danmark, hvor SMV’erne ser fakturakøb som en effektiv vej til vækst.

SMV’er undervurderer vigtigheden af IPR

SMV VÆKST
Ifølge EU-Kommissionen er kun ni procent af SMV’erne opmærksomme på at beskytte deres immaterielle ­rettigheder. Det er alt for få og kan få store konsekvenser for virksomhederne, lyder det fra bl.a. Dansk Industri og ­rådgivningsfirmaet Plougmann Vingtoft.

Skærmen gør små virksomheder store

SMV VÆKST
Med corona-krisen holder vi digitale ­møder som aldrig før. Vi vinder og servicerer vores kunder online og over telefonen. Og det giver de mindre virksomheder en unik mulighed, de skal gribe nu: Foran skærmen er det ikke størrelsen af hovedsædet, der tæller, men passionen for at hjælpe kunderne, siger Jakob Munk Nielsen fra Voxogo.

Trykprøvningen er indtil videre bestået

SMV VÆKST
Truende konkurser og masseafskedigelser afbødes af hjælpepakker og samfundssind. Trods det er Danmarks SMV’er midt i en eksistenskamp, der ikke har set sin mage siden Anden Verdenskrig, lyder det fra Dansk Industri.

Likviditet til at vokse

SMV VÆKST
Mens SMV’erne arbejder hårdt med fokus på kerneforretningen og resultater her og nu, oplever mange desværre udfordringer med likviditet og kapital til vækst. Årsagen kan være lange betalingsfrister, kapital bundet i aktiver, ­sæsonudsving eller behov for investering i udvikling. Svea Finans A/S træder til, hvor bankerne ofte siger nej, og ­sikrer både hurtig afklaring og hurtig levering af kapital.

”Enhver krone i en lille virksomhed er vigtig”

SMV VÆKST
Iværksættervirksomheden Eden Outcast fra Kolding har løbende brug for likviditet til sin vækst. Men da bankrådgiveren skiftede job, sagde banken pludselig nej. I stedet gik virksomheden til SMVerhvervslån.

Mangel på it-kompetencer udfordrer smv’erne

SMV VÆKST
De danske små og mellemstore virksomheder (SMV’er) har svært ved at tiltrække de rigtige it-kompetencer, og derfor ­bliver potentialet i it-investeringer ikke udnyttet – det viser en ny undersøgelse fra Stofa Erhverv og Eniig Fiber.

Dansk ­erhvervsliv bliver aldrig det samme igen

SMV VÆKST
Selv om Corona krisen kradser lige nu, har den for ­alvor sat skub i anvendelsen af virtuelle og cloud baserede ­samarbejdsværktøjer. På sigt vil det være med til at styrke de danske virksomheder og give mulighed for en langt mere effektiv ressourceudnyttelse.

Der er én faktor der afgør, om jeres videomøder er ­professionelle

SMV VÆKST
I øjeblikket taler vi i høj grad om hjemmearbejdspladser og videomøder med Teams. Det er netop videomøder, som gør virksomheder og medarbejdere i stand til at holde hjulene kørende i en noget kaotisk tid.

Damvig A/S solgt til svenske Prototal: Opkøb vil booste udbredelsen af 3D-print i Europa

SMV VÆKST
I trit med at den kunstige intelligens bliver stadig mere avanceret, er det vigtigt for virksomheder at indse, at de ikke kan sætte sig uden for den digitale tranformation. Den vil gøre underværker for deres virksomhed i fremtiden, og ­sikre konkurrencedygtigheden.

Plastcon ­forvandler ­plastaffald til brændstof

SMV VÆKST
Anlægget fra MAKEEN Energy, kræver hverken sortering eller rengøring af plasten, og har derfor stort ­potentiale ­vurderer virksomheden, der af samme grund arbejder på at få teknikken patenteret.