Et tættere samarbejde er nøglen til mere værdi for revisorer, virksomheder og banker

Hvor meget ved vi egentlig om den relation vi har til hinanden som revisor, virksomhed og bank? Er det en relation der bygger på tillid og viden? I takt med den digitale udvikling er den gensidige afhængighed mellem revisorer, virksomheder og banker kun blevet endnu tydeligere. Vi stiller os nysgerrige over for eksisterende procedurer og systemer, adgang til data, et tættere samarbejde, og ikke mindst modet til at turde gå nye veje og vende udfordringer til muligheder og udvikling.

DLBR og SEGES Innovation indgår i partnerskab med Copenhagen Fintech

Dansk landbrug er allerede godt i gang med at blive digitaliseret, men potentialet er stadig stort. Særligt inden for finansiel teknologi går udviklingen stærkt, og derfor indgår DLBR, SEGES Innovation og Copenhagen Fintech i et nyt partnerskab.
Nordic Fintech Week 2022

Nordens største fintech konference afholdes i København

Siden 2017 har Copenhagen Fintechs årlige konference Copenhagen Fintech Week været Danmarks vigtigste Fintech-begivenhed. Konferencen har givet uovertruffen eksponering for nye ideer, forbundet stiftere og investorer og fremmet samarbejde og innovation på tværs af den finansielle sektor. 

Revolutionerer pensionsopsparing ved at anvende kunstig intelligens

Festina Finance har fra begyndelsen benyttet sig af kunstig intelligens (AI) og machine learning til at transformere, hvordan selskabets finansielle services interagerer med deres kunder og bruger nu samme teknologi til at revolutionere komplekse områder som pensionsplanlægning.

Videreudvikling af realkredit – ét API ad gangen

Festina Finance har udrullet en ny service på sin 360-graders digitale rådgiver, som giver danske banker mulighed for at koble sig direkte ind i API’et hos Danmarks største udbyder af realkredit og dermed tilbyde kunderne den næste generation af justerbare realkreditprodukter og -services.

Skinnerne er lagt. Nu vokser danske fintechs ud i Europa

Med PSD2-direktivet er der skabt en fælles ramme for, at finansielle services kan fungere over hele Europa. Det bruger danske fintechs nu til at skalere forretningen på tværs af grænser - men det betyder ikke, at grænseoverskridende vækst er nemt.

Fintechs digitaliserer nye områder af formueforvaltningen

Formuepleje skal ikke kun være for de rigeste. Med teknologi åbner fintech-selskaber området op, så også den brede befolkning kan optimere opsparingen. Og en ny generation af startups træder ind på helt nye dele af den digitale formueforvaltning.

Erhvervsbanken får ny og vigtig rolle for SMV’er

I fremtiden vil små- og mellemstore virksomheder ikke bare gå til banken efter lån og rådgivning. De vil også have fintech-løsninger der understøtter virksomheden, og flere banker tilbyder det allerede.

Fintech-løsninger kan blive en vækstmotor for hele SMV-segmentet

Nye fintech-løsninger hjælper små- og mellemstore virksomhederne med at automatisere og analysere økonomien. Digitalisering som ikke bare skaber overblik, men giver virksomheder en ny måde at styre forretningen – og ultimativt forbedre konkurrenceevnen.

Fintech ved en skillevej: Det fulde potentiale skal forløses

Finansiel teknologi eller “fintech” - brugen af teknologi til at levere bedre finansielle services til masserne - har undergået en eksplosiv vækst de seneste år. Antallet af startups er vokset fra 71 til 280, og i dag beskæftiger branchen mere end 2.300 mennesker.

Ageras vil ikke være en bank. Men de vil levere bankydelserne

Med virksomhedslån er Ageras ét skridt nærmere det komplette, finansielle cockpit for virksomheder. Målet for fintech-konglomeratet Ageras Group er at skabe det perfekte, finansielle cockpit for små- og mellemstore virksomheder. Seneste tilføjelse er virksomheds- og fakturalån.

Uden stabil IT-infrastruktur kan fintechs være en potentiel systemisk risiko

Fintechs er modnet og blevet en del af den kritiske, finansielle infrastruktur. Med den nye status følger også et nyt ansvar: En stabil og modstandsdygtig IT-infrastruktur.

Ny forretningsmodel giver alle råd til ubegrænset, juridisk hjælp

HELP Forsikring vil med skadesforebyggende rådgivning, lidt teknisk snilde og en særlig forretningsmodel give alle råd til juridisk bistand. Indtil videre er 600.000 danskere kommet med på modellen.

Barona: ”Det er ikke svært at hyre internationalt. Du skal bare beslutte dig for at gøre det”

Gevinsten ved at hyre digitale talenter fra udlandet er store, men barriererne kan virke uoverstigelige. Derfor gør det internationale rekrutteringsbureau Barona det nemt at komme i gang.

Bird & Bird: Internationaliseringen af fintech er kun lige begyndt

I Europa vokser fintechs i stigende grad på tværs af grænser, hvilket udover de kommercielle aspekter stiller krav til virksomhedernes governance setup. Vi har spurgt det internationale advokatfirma Bird & Bird om mulighederne og udfordringerne, når fintechs ekspanderer internationalt.