DLBR og SEGES Innovation indgår i partnerskab med Copenhagen Fintech

Copenhagen Fintech DK
Dansk landbrug er allerede godt i gang med at blive digitaliseret, men potentialet er stadig stort. Særligt inden for finansiel teknologi går udviklingen stærkt, og derfor indgår DLBR, SEGES Innovation og Copenhagen Fintech i et nyt partnerskab.
Nordic Fintech Week 2022

Nordens største fintech konference afholdes i København

Copenhagen Fintech DK
Siden 2017 har Copenhagen Fintechs årlige konference Copenhagen Fintech Week været Danmarks vigtigste Fintech-begivenhed. Konferencen har givet uovertruffen eksponering for nye ideer, forbundet stiftere og investorer og fremmet samarbejde og innovation på tværs af den finansielle sektor. 

Revolutionerer pensionsopsparing ved at anvende kunstig intelligens

Copenhagen Fintech DK
Festina Finance har fra begyndelsen benyttet sig af kunstig intelligens (AI) og machine learning til at transformere, hvordan selskabets finansielle services interagerer med deres kunder og bruger nu samme teknologi til at revolutionere komplekse områder som pensionsplanlægning.
Indhold fra partner

Videreudvikling af realkredit - ét API ad gangen

Copenhagen Fintech DK
Festina Finance har udrullet en ny service på sin 360-graders digitale rådgiver, som giver danske banker mulighed for at koble sig direkte ind i API’et hos Danmarks største udbyder af realkredit og dermed tilbyde kunderne den næste generation af justerbare realkreditprodukter og -services.
Indhold fra partner

Skinnerne er lagt. Nu vokser danske fintechs ud i Europa

Copenhagen Fintech DK
Med PSD2-direktivet er der skabt en fælles ramme for, at finansielle services kan fungere over hele Europa. Det bruger danske fintechs nu til at skalere forretningen på tværs af grænser - men det betyder ikke, at grænseoverskridende vækst er nemt.

Fintechs digitaliserer nye områder af formueforvaltningen

Copenhagen Fintech DK
Formuepleje skal ikke kun være for de rigeste. Med teknologi åbner fintech-selskaber området op, så også den brede befolkning kan optimere opsparingen. Og en ny generation af startups træder ind på helt nye dele af den digitale formueforvaltning.

Erhvervsbanken får ny og vigtig rolle for SMV’er

Copenhagen Fintech DK
I fremtiden vil små- og mellemstore virksomheder ikke bare gå til banken efter lån og rådgivning. De vil også have fintech-løsninger der understøtter virksomheden, og flere banker tilbyder det allerede.

Fintech-løsninger kan blive en vækstmotor for hele SMV-segmentet

Copenhagen Fintech DK
Nye fintech-løsninger hjælper små- og mellemstore virksomhederne med at automatisere og analysere økonomien. Digitalisering som ikke bare skaber overblik, men giver virksomheder en ny måde at styre forretningen – og ultimativt forbedre konkurrenceevnen.

Fintech ved en skillevej: Det fulde potentiale skal forløses

Copenhagen Fintech DK
Finansiel teknologi eller “fintech” - brugen af teknologi til at levere bedre finansielle services til masserne - har undergået en eksplosiv vækst de seneste år. Antallet af startups er vokset fra 71 til 280, og i dag beskæftiger branchen mere end 2.300 mennesker.

Udfordreren Tellero sætter regnskabet på fuld autopilot

Copenhagen Fintech DK
Et regnskabsprogram fuld af automatiseringer + tilknyttet revisor = et fuldautomatisk regnskab til en fast lav pris. Sådan lyder opskriften fra startuppet Tellero, som med sin model vil ruske op i regnskabsbranchen.
Indhold fra partner

Ageras vil ikke være en bank. Men de vil levere bankydelserne

Copenhagen Fintech DK
Med virksomhedslån er Ageras ét skridt nærmere det komplette, finansielle cockpit for virksomheder. Målet for fintech-konglomeratet Ageras Group er at skabe det perfekte, finansielle cockpit for små- og mellemstore virksomheder. Seneste tilføjelse er virksomheds- og fakturalån.
Indhold fra partner

Uden stabil IT-infrastruktur kan fintechs være en potentiel systemisk risiko

Copenhagen Fintech DK
Fintechs er modnet og blevet en del af den kritiske, finansielle infrastruktur. Med den nye status følger også et nyt ansvar: En stabil og modstandsdygtig IT-infrastruktur.
Indhold fra partner

Ny forretningsmodel giver alle råd til ubegrænset, juridisk hjælp

Copenhagen Fintech DK
HELP Forsikring vil med skadesforebyggende rådgivning, lidt teknisk snilde og en særlig forretningsmodel give alle råd til juridisk bistand. Indtil videre er 600.000 danskere kommet med på modellen.
Indhold fra partner

Barona: ”Det er ikke svært at hyre internationalt. Du skal bare beslutte dig for at gøre det”

Copenhagen Fintech DK
Gevinsten ved at hyre digitale talenter fra udlandet er store, men barriererne kan virke uoverstigelige. Derfor gør det internationale rekrutteringsbureau Barona det nemt at komme i gang.
Indhold fra partner

Bird & Bird: Internationaliseringen af fintech er kun lige begyndt

Copenhagen Fintech DK
I Europa vokser fintechs i stigende grad på tværs af grænser, hvilket udover de kommercielle aspekter stiller krav til virksomhedernes governance setup. Vi har spurgt det internationale advokatfirma Bird & Bird om mulighederne og udfordringerne, når fintechs ekspanderer internationalt. 
Indhold fra partner