Få et eksklusivt kig ind bag omslaget: Nordens største playbook for revisorer, virksomheder og banker.

Et tættere samarbejde er nøglen til mere værdi for revisorer, virksomheder og banker

Hvor meget ved vi egentlig om den relation vi har til hinanden som revisor, virksomhed og bank? Er det en relation der bygger på tillid og viden? 

I takt med den digitale udvikling er den gensidige afhængighed mellem revisorer, virksomheder og banker kun blevet endnu tydeligere. Vi stiller os nysgerrige over for eksisterende procedurer og systemer, adgang til data, et tættere samarbejde, og ikke mindst modet til at turde gå nye veje og vende udfordringer til muligheder og udvikling.

Med digitaliseringen har vi altså fået åbnet op for et væld af muligheder. Muligheden for at blive klogere på hinanden. Muligheden for at skabe mere værdi ved at effektivisere og optimere
processer der ellers er tidskrævende og manuelle. Og dermed muligheden for at skabe bedre finansielle oplevelser.

Jeg tror på, at en af de afgørende løsninger bliver at skabe et tættere samarbejde mellem revisor, virksomhed og bank, så vi opnår den viden, der gør os i stand til at træffe bedre beslutninger. For vi skal etablere de bedste forudsætninger for at skabe stærkere virksomheder, 
Brian Mikkelsen, adm. direktør, Dansk Erhverv

 

Forståelse og samarbejde er vejen frem

Crediwire har talt med en række spændende profiler fra både ind- og udland, bl.a. Brian Mikkelsen, adm. direktør, Dansk Erhverv, Lone Strøm, adm. Direktør, FSR – Danske Revisorer, samt investor Tuva Palm og Eric Fulwiler CEO We Are Rival, om deres blik på et afgørende system og en verden i forandring, hvor mulighederne kun bliver flere. Samlet bidrager deres perspektiver til Nordens største playbook for revisorer, virksomheder og banker.

I Dansk Erhverv arbejder man for at give danske virksomheder optimale rammevilkår. Det er visionen, at Danmark bliver verdens bedste land at etablere og drive virksomhed i. 

“Jeg tror på, at en af de afgørende løsninger bliver at skabe et tættere samarbejde mellem revisor, virksomhed og bank, så vi opnår den viden, der gør os i stand til at træffe bedre beslutninger. For vi skal etablere de bedste forudsætninger for at skabe stærkere virksomheder. Det er klart, at der er mange aktører, som spiller en væsentlig rolle for at denne ambition skal lykkes og vi får skabt det optimale kredsløb.” siger Brian Mikkelsen, adm. direktør hos Dansk Erhverv, i et forord til Nordens største playbook for revisorer, virksomheder og banker. 

Brian fortsætter “Hvis Danmark skal blive rigere, skal vi også sikre os, at alle dele af det danske samfund er klædt godt på til at kunne omfavne mulighederne. Vi bør se et stort potentiale i at optimere det samarbejde, der er mellem virksomheder og deres rådgivere. For gennem et tættere samarbejde opnår vi den viden, der gør os i stand til at træffe de rette beslutninger.”

Anbefalet: Download Nordens største playbook for revisorer, virksomheder og banker

Forstå værdien vi giver hinanden

Med digitaliseringen har vi fået åbnet op for et væld af muligheder. Muligheden for at blive klogere på hinanden. Muligheden for at skabe mere værdi ved at effektivisere og optimere processer der ellers er tidskrævende og manuelle. Og dermed muligheden for at skabe bedre finansielle oplevelser.

I dag er data en kostbar valuta. Det er ikke kun noget du afgiver, og som flyver ubeskyttet rundt i et digitalt luftrum. Data er også det du vinder på i sidste ende, hvis det bliver brugt klogt og i den rigtige sammenhæng. Brugbar data er korrekt data – data der er til at tage og føle på, og som kan skabe værdi for dig og dine rådgivere. Det er en valuta der danner grundlag for viden og skaber transparens til at træffe bedre beslutninger.

Det er klart, at jo oftere du som revisor kommer i virksomheden, og jo tættere du er på virksomheden, desto bedre kan du rådgive. Det handler ikke om at blive venner med ens revisor, for der er stadig et uafhængighedsforhold, der skal passes.
Lone Strøm, adm. direktør FSR – Danske Revisorer.

Anbefalet: Download Nordens største playbook for revisorer, virksomheder og banker

“Skal vi have optimeret samarbejdet, er det ikke kun revisor der skal bruge kræfter på at løfte ”vægtstangen”. Som virksomhed har du i ligeså høj grad et ansvar for at få fulgt op med din revisor, siger Lone Strøm, adm. direktør FSR – Danske Revisorer, som bidrag til Nordens største playbook for revisorer, virksomheder og banker.. “Det er klart, at jo oftere du som revisor kommer i virksomheden, og jo tættere du er på virksomheden, desto bedre kan du rådgive. Det handler ikke om at blive venner med ens revisor, for der er stadig et uafhængighedsforhold, der skal passes. Virksomheden har også et ansvar i forhold til at få ringet til revisor mere end én gang om året.”

Lone fortsætter  “Hvis du skal udnytte muligheden for god rådgivning, handler det om at få tænkt over, hvordan man får opkald og indtjekninger ind i et loop. Hvis først man sidder ved årsafslutningen, er det for sent. Kald på din revisor undervejs, inden problemerne er for store og uoverskuelige.”

Afhængige af hinanden

I takt med den digitale udvikling er den gensidige afhængighed mellem revisorer, virksomheder og banker kun blevet endnu tydeligere. Vi stiller os nysgerrige over for eksisterende procedurer og systemer, adgangen til data, et tættere samarbejde, og ikke mindst modet til at turde gå nye veje og vende udfordringer til muligheder og udvikling.

I Nordens største playbook for revisorer, virksomheder og banker har Crediwire samlet en række interessante profiler som giver deres nationale og globale perspektiver på relationen, og på hvordan vi sammen skaber mere værdi og ultimativt stærkere virksomheder. Denne playbook er et opslagsværk af viden, faglig sparring og perspektiver på et afgørende system og en verden i forandring. 

Download det gratis og få perspektiver på morgendagens dagsorden for værdiskabende samarbejde.