På Nordic Fintech Week 2022 får du mulighed for at netværke med tusindvis af nordiske beslutningstagere, fintech entreprenører, thought leaders, investorer og visionære fra hele norden.

Nordens største fintech konference afholdes i København

Siden 2017 har Copenhagen Fintechs årlige konference Copenhagen Fintech Week været Danmarks vigtigste Fintech-begivenhed. Konferencen har givet uovertruffen eksponering for nye ideer, forbundet stiftere og investorer og fremmet samarbejde og innovation på tværs af den finansielle sektor. 

På få år er Copenhagen Fintech Week er blevet et centralt mødested for hele økosystemet, hvor de mest fremtrædende fintech entreprenører og innovatører har præsenteret deres visioner for fremtidens finanssektor. Siden Copenhagen Fintech blev etableret i 2016 er branchen herhjemme eksploderet.

Flere danske startups, som Lunar og Pleo, har med lynets hast vokset fra små virksomheder til etablerede vækstvirksomheder med unicorns status. De danske fintech virksomheder fokus går nu langt ud over de danske grænser og derfor er det naturligt at den årlige fintech-uge følger med. 

Copenhagen Fintech og Nordic Fintech Magazine vil gennem et fælles intiativ og samarbejde løfte fintech-ugen til et nyt nordisk niveau. Det som en gang var Copenhagen Fintech Week bliver i 2022 således til Nordic Fintech Week med det formål at samle branchens økosystemerne på tværs af hele Norden.

Da vi startede for fem år siden var fintechs små, men flere har udviklet sig til scaleups og nogle er endda blevet til unicorns. De vil gerne ud over landets grænser og tænker mere internationalt end nogensinde før. 
Stian Faber, Head of Partnerships Nordic Fintech Magazine

“Da vi startede for fem år siden var fintechs små, men flere har udviklet sig til scaleups og nogle er endda blevet til unicorns. De vil gerne ud over landets grænser og tænker mere internationalt end nogensinde før. Og den mission skal vi jo være med til at understøtte ved ikke kun at tænke i synliggørelse af Danmark – men hele den Nordiske region. Det er langt mere interessant for de globale aktører og en naturlig udvikling for det økosystem, vi understøtter,”  siger Stian Faber, partner på Nordic Fintech Magazine, der i samarbejde med Copenhagen Fintech står bag Nordic Fintech Week.

Nordic Innovation – Global Scale

Nordic Fintech Week tager nordisk innovation til nye højder ved, at byde på den mest spændende forsamling, af Fintech-founders, Disruptors, Thought Leaders, investorer og visionære fra Norden, under ét tag.

Konferencen løber over flere dage i september med 1200+ deltagere, 50+ sessions, 100+ speakers og 30+ partnere fra hele det nordiske økosystem. Alt i alt en konference som sætter Danmark, København og hele Norden på verdenskortet som et innovativt, tech-drevet finansielt epicenter.

Nordic Fintech Week giver gode muligheder for at netværke med tusindvis af nordiske beslutningstagere, fintech entreprenører, thought leaders, investorer og visionære fra hele norden. Konferencens program og agenda er skræddersyet til at give deltagerne ny viden og inspiration med hjem til dit fremtidige arbejde. Nordic Fintech Week er relevant for beslutningstagere i finansbranchen og favner både startups, scaleups, cooporates og investorer.

Konferencen henvender sig også til C-level profiler, som i deres hverdag er i berøring med udvikling, teknologi, innovation, finansielle tjenester og forretningsudvikling.

Praktisk:

  • Hvornår: 27.-28. september
  • Hvor: TAP1, København
  • Biletter: Nordic Fintech Week Tickets
  • Tracks: 4 (Embedded Finance, Ethical Finance, Democratization of Finance, The Future of Finance)

Vil du vide mere som sponsor-, deltager- eller presse muligheder tjek eventsiden her nfweek.com