Tema: Digital Vækst Digitalisering

Fremtidens samfund skal drives af data

Digital Vækst
Anvendelsen af data på tværs af alle sektorer skal være en af de drivende kræfter for øget vækst og øget velstand. I hvert fald hvis man spørger Dansk Industri, hvor man mener, at vi som samfund skal blive bedre til strategisk at opsamle og anvende data fra såvel borgerne som virksomhederne og det offentlige.

EU-dom begrænser datas frie bevægelighed

Digital Vækst
Flere steder i Europa - også i Danmark - skyder nye datacentre op som svampe på en fugtig skovbund. Argumentationen fra Apple, Microsoft, Facebook og andre af de store aktører er blandt andet, at man ønsker at være tættere på kunderne og servicere dem bedre. Blandt andet fordi virksomhederne i stadig højere grad anvender cloudløsninger. Men der kan også være en anden og mere skjult årsag til de flittige byggeaktiviteter.

Data tiltrækker flere data i en ny, digital symbiose

Digitalisering
Mængden af data vokser eksplosivt. Men det gør anvendelsen af data også. Derfor er en enkelt cloudplatform ikke længere nok for virksomhederne, og det stiller helt nye krav til datacentrene.

Der skal være styr på sikkerheden i skyen

Digitalisering
I takt med at både data og transaktioner i stadig højere grad flyttes op i skyen, bliver det mere og mere vigtigt for virksomhederne at stille sikkerhedskrav til deres leverandør. Hvor gemmes data, og hvordan er de beskyttet. Det skal enhver leverandør kunne svare på.

Grøn cloudstrategi gør SAP til topscorer på miljøets karaktérskala

Digitale Danmark
Evnen til at kunne levere klimaneutrale it-services til kunderne gør SAP til en af de mest bæredygtige virksomheder i verden. Ikke mindre end tre internationale anerkendelser understreger virksomhedens indsats på området.

Snart er det sidste udkald for opkald via ISDN

Digitale Danmark
Med udgangen af året er det slut med en epoke inden for telefoni og datakommunikation. Den 31. december 2021 trækkes stikket til den sidste ISDN-forbindelse, hvilket får betydning for alle de teleoperatører, der har bygget deres ISDN-ydelser oven på TDC’s infrastruktur.
Indhold fra partner

Ny taskforce skal redde Danmarks digitale førerposition

Digitalisering
Takket være en førerposition inden for anvendelsen af digitale værktøjer har Danmark klaret sig bedre gennem Coronakrisen end mange andre lande. Men verden står ikke stille, og hvis vi hviler på laurbærrene, sakker vi bagud. Det vil Dansk Industri forhindre med en ny taskforce.

Virksomhedens it-sikkerhed er bestyrelsens ansvar

Digitalisering
Bestyrelsen har det overordnede og endelige ansvar for at passe på selskabets aktiver og at sikre værdiskabelsen. COVID-19 har accelereret betydningen af at være på forkant med digitalisering og cybersikkerhed. Microsoft 365 og timengo hjælper dem godt på vej.
Indhold fra partner

Danske SMV’er skal digitalisere sig ud af krisen ved hjælp af innovative fintech løsninger

Copenhagen Fintech DK
Industriens Fond støtter nyt ambitiøst projekt som skal hjælpe Danske SMV’ere med at øge produktiviteten og konkurrencedygtigheden gennem brug af finansiel teknologi (fintech).

Forretningskritiske beslutninger skal træffes på et splitsekund

Columbus
Den digitale transformationsproces i de danske virksomheder er for alvor kommet op i gear - eller burde i hvert fald være det - og ledelsen skal være parat til at kaste høj grad af risikovillighed ind i processen.
Indhold fra partner

Alle virksomheder er lige når det gælder it-sikkerhed

Digitalisering
Cloudteknologi gør det i dag muligt for alle virksomheder uanset størrelse at opnå samme grad af it-sikkerhed. Processen er så at sige blevet demokratiseret, så alle virksomhedsledere kan sove roligt om natten. Takket være Microsoft 365 og timengo Advisory Service.
Indhold fra partner

Vi befinder os i en brydningstid

Digitalisering
En krise der på godt og ondt har bekræftet, at virksomheder er nødt til at tænke agilt og være forberedt på konstante forandringer. En tid der har bekræftet, at virksomhederne, mere end nogensinde før, har brug for overblik, kompetent og løbende rådgivning. En krise er et vendepunkt - og kan bruges som et springbræt til noget nyt og bedre. Nordiske 100% digitale konference om bæredygtig finansiel teknologi (fintech). Ligesom tidligere år blev der også uddelt priser til de mest lovende Nordiske startups inden for 5 kategorier. Vinderne blev udvalgt af et uafhængigt ekspertpanel.