Godt nyt for virksomhederne. Crediwire rejser 50 millioner DKK.

Ny kapital til fintech virksomheden Crediwire, betyder en nemmere hverdag og lysere fremtid for flere små og mellemstore virksomheder i Danmark – og nu også i udlandet.

Crediwire har over de seneste 12 måneder mere end fordoblet antallet af virksomheder, der bruger platformen. Med løbende realtidsdata fra nu mere end 14.000 virksomheder, skaber Crediwire bedre finansielle oplevelser for virksomhederne selv men også for deres bank og deres revisor/bogholder.

Med data fra Crediwire får virksomhederne optimale muligheder for at bygge en stærkere forretning direkte sammen med deres bank/ revisor. Eksempelvis kan virksomheder reducere tidsforbruget med op imod 10 timer pr gang de skal i banken.

Den nye investering på 50 mio. DKK, vil Crediwire investere i ekspansion til bl.a. Sverige og andre europæiske lande. Men der kigges også uden for Nordens grænser.

”I dag har vi allerede de første revisorhuse i Sverige der bruger systemet sammen med deres kunder.” – fortæller Nicholas Meilstrup, CEO, Crediwire.

”Der er en enorm efterspørgsel på vores service fra lande som Holland, Spanien, England og Frankrig. Vi kan ikke gå efter alle markederne på samme tid, men den store efterspørgsel understreger at der er et stort behov for små og mellemstore virksomheder for at gøre samarbejdet med banken og revisor/bogholder mere smidigt og løbende – i stedet for blot en gang om året.”, fortæller Nicholas Meilstrup, CEO, Crediwire.

89% af virksomhederne vil gerne dele data med deres bank. Hele 93% af virksomhederne vil have en mere digital revisor (Undersøgelse fra Visma e-conomic). eksempelvis kan virksomheder reducere tidsforbruget med op imod 10 timer pr gang de skal i banken.

Målet er at hjælpe virksomheder, revisorer og banker med at skabe en fælles platform der gør SME-finansiering og rådgivning nemmere og mere proaktiv.

”Vi er i dag 16 ansatte i Crediwire, med vores nye investering forventer vi at være 40 i teamet om 12 måneder. Målet er at kunne levere på den enorme efterspørgsel vi oplever.” siger Nicholas Meilstrup.

”Vi er stolte og ydmyge over at kunne offentliggøre vores største investeringsrunde til dato. Investeringsrunden er sammensat af et meget interessant felt af investorer fra både ind- og udland, herunder også fra lande vi påtænker at gå ind i.” – siger Bestyrelsesformand Jørgen Horwitz