Deltag i det gratis live-webinar Kom i gang med IoT og flådestyring den 8. oktober kl. 10.00-11.00.

Webinar: Kom i gang med IoT og flådestyring

Sådan baner GPS-baseret digitalisering vejen for en bedre bundlinje

Ønsker du at reducere brændstofudgifter og administrationstid? Vil du optimere kundetilfredshed og indtjening? Og kunne du tænke dig at gøre mere for miljøet? 

Deltag i det gratis live-webinar Kom i gang med IoT og flådestyring den 8. oktober kl. 10.00-11.00.

På webinaret kan du lære mere om, hvordan GPS-baseret flådestyring baner vejen for en bedre bundlinje og reduceret CO2-udledning – uanset om jeres flåde består af kommercielle personbiler, delebiler, kommunale servicebiler eller lastbiler. Deltagelse i webinaret er gratis.

Tilmeld dig her

Hvordan baner GPS-baseret digitalisering vejen for en bedre bundlinje?

IoT og flådestyring gør det muligt at øge produktivitet og indtjening​ ved at skabe en op til 20% bedre udnyttelse af virksomhedens køretøjer, så man kan nå mere med færre ressourcer. Samtidig er det muligt at nedsætte driftsomkostningerne med op til 30% ved at reducere brændstofforbruget, antallet af overarbejdstimer og udgifter til reparationer og køb af nyt udstyr.

Derudover kan indsigt i kørselsadfærd være med til at øge sikkerheden for både biler, chauffører og medtrafikanter. Vidste du f.eks., at:

  • aggressiv kørsel kan sænke din brændstoføkonomi med ca. 15-30% ved motorvejshastigheder?
  • lette lastbiler i gennemsnit bruger op til 2 liter brændstof pr. time i tomgang og tunge lastbiler helt op til 4 liter i timen?
  • bare én times tomgang om dagen hurtigt løber op i min. 7.500 kroner om året pr. bil?
  • for høj hastighed medfører stærkt øget risiko for uheld, fartbøder, forsinkelser og skader på bilerne?

Sidst, men ikke mindst, skaber GPS-baseret digitalisering bedre kundeservice ved at gøre det muligt bl.a. at oplyse kunderne om nøjagtige ankomsttider og at sende nærmeste medarbejder for at nedbringe ventetiden.

Dette og meget mere kan du høre mere om på webinaret, hvor du selvfølgelig også får mulighed for at stille spørgsmål til de tre talere.

Tilmeld dig webinaret her

Vil du vide mere om webinaret, er du velkommen til at kontakte Michael Kørlov på michael.koerlov@teliacompany.com Du kan også læse mere om IoT og flådestyring på: telia.dk/fleet

Tags: , ,

Webinar agenda:

Introduktion til IoT og Telia Fleet Management

Jens-Peter Meesenburg, Head of IoT Sales, Telia Danmark

Digitaliseringen af danske virksomheder er i fuld gang og ikke uden grund. Når “tingene” går online sparer man både tid, reducerer omkostningerne og yder en bedre service. Men hvad er IoT egentlig, og hvordan kan det anvendes til f.eks. digitalisering af mobile arbejdsstyrker og materiel?

 

Oplæg om flådestyring  

Tommy Jensen, Partner Manager, Fleet Complete Danmark 

Flådestyring er en af de IoT-løsninger, som det er svært at komme udenom i 2020. Det er et driftsværktøj, der ikke bare gør det muligt at bevare overblikket og øge effektiviteten, men som også leverer værktøjerne til at efterleve stigende krav til miljøbeskyttelse, lovgivning og dokumentation.

 

Demonstration af Telia Fleet Management

Kian Christensen, Key Account Manager, Fleet Complete Danmark

Med udgangspunkt i reelle udfordringer, demonstreres hvordan:

  • Flådestyring giver overblik over biler, mandskab og materiel
  • Digital opgavestyring letter arbejdet og gør det muligt at nå mere
  • Flådestyring understøtter målet om grønnere kørsel og reduceret CO2-udledning
  • Flådestyring hjælper virksomheder med at overholde stigende lovkrav og levere den nødvendige dokumentation

Case: Asfaltsjakket ApS – Digital flåde med levering til tiden

Asfaltsjakket ApS har for nylig optimeret deres flåde med Telia Fleet Management. De har cirka 50 medarbejdere fordelt på forskellige lokationer, som de dagligt skal holde styr på. Selvom det kun er kort tid siden, Asfaltsjakket er kommet i gang med digital flådestyring og sporing af materiel, har de allerede svært ved at huske, hvordan de klarede sig uden.

 

Q&A

Deltag i det gratis live-webinar Kom i gang med IoT og flådestyring

8. oktober kl. 10.00-11.00.

Tilmeld dig her