Samsung kan forvente succes med ny Samsung Galaxy S22

Samsungs smartphones er nogle af de mest populære i Danmark. Lige siden de i 2010 startede Samsung Galaxy S-serien, har Samsungs Android-telefoner klaret sig godt. Samsung kan også forvente at sælge mange telefoner fra den nye Samsung Galaxy S22-serie. Der er tale om tre nye telefoner: Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra. 

I Danmark er salget af smartphones vokset i 2021 og forventes at vokse endnu mere i 2022. Især fordi Corona-pandemien så småt er ved at ebbe ud, hvorfor bl.a. produktion og fragt er tilbage på det normale niveau, og fordi brugere gerne vil have fingrene i robuste telefoner med en masse egenskaber som lang batteritid og god hukommelse. 

Mobilsalget forventes at stige i 2022 til gavn for Samsung Galaxy S22

Corona-pandemien har generelt haft negativ effekt på mobilsalget siden 2020, men det kommer næppe til at gentage sig i 2022. Samsung S22 forventes nemlig at blive en succes. 

Der blev solgt færre smartphones i efteråret 2020 end i efteråret 2019. Globalt blev der nemlig solgt 1,5 % færre smartphones. Men selv på det tidspunkt var Samsung dem, der solgte mest – og havde en stigning i salg. Samsung solgte nemlig 78,2 mio. smartphones I 2019 og 80,4 mio. i 2020. Faldet i salget af smartphones skyldes Corona-pandemien og sanktioner mod Kina, der fik brugere til at fravælge Huawei.

Mobilsalget forventes at stige i 2022, eftersom Corona-krisen er ved at forsvinde, og produktionen er tilbage til normalen. Og dét betyder mere succes for Samsung, som kan bygge videre på sin markedsandel på 24 %. Især fordi Samsung Galaxy S22-serien ser ud til at være bedre end Galaxy S21-serien, hvilket bl.a. indebærer egenskaber som bedre kamera og beskyttelse.

Især S22 og S22 Ultra kan bidrage til højt salg 

Alle telefonerne i Samsung Galaxy S22-serien er spækket med gode egenskaber som godt kamera, beskyttelse, stort batteri og god hukommelse. Fx har telefonerne op til fire bagkameraer med op til 108 megapixels. De har Corning Gorilla Glass Victus+, som beskytter telefonens skærm og bagside, og det gør telefonen robust. Dertil kommer en batteristørrelse på mellem 3.800 mAh til 5.000 mAh samt en hukommelse mellem 128, 256 og 512 GB. 

S22 forventes at sælge mest, fordi den har den laveste pris, mens S22 Ultra er den dyreste af de tre modeller. Men det er S22 Ultra, som har den bedste billedkvalitet, det bedste batteri og stiller flest værktøjer til rådighed. Især det store batteri kunne tænkes at få mange mennesker til at købe S22 Ultra. Derfor anser Samsung denne model som den smarteste af de tre. 

Samsung kan altså forvente succes med den nye Samsung Galaxy S22, fordi mobilsalget forventes at stige i 2022, og fordi serien byder på robuste telefoner, som bl.a. kan tage gode billeder. Det er nok især S22, der kommer til at sælge mest, eftersom den som nævnt er billigst.

Der har i flere måneder været tale om en Samsung Galaxy S22-serie, og brugere har ventet på at bestille og købe en Galaxy S22. Nu kan du altså forudbestille den hos forskellige elektronikbutikker og bredbåndsudbydere.