Få et godt overblik over din virksomheds data

Dette indhold er sponsoreret

Det er meget vigtigt for en virksomhed, at have overblik over sine data, for både selv at have styr på sin forretning, men også for at kunne formidle data overfor andre. En god præsentation med gode visualiseringer kan være altafgørende, og føre virksomhedens kommunikation til nye højder. Generelt er det vigtigt for en virksomhed at have styr på hvilke data man har liggende, og hvor i systemet de er placeret. 

Tag et Power BI kursus

Power BI er et program fra Microsoft, som gør det muligt for dig at organisere og få overblik over de data, som virksomheden indsamler. Med et Power BI kursus får du muligheden for at blive rigtig god til at anvende dette program, ved at deltage i online moduler, når det passer dig. Når du lærer at mestre dette program, vil det give et større indblik i virksomhedens data, og du kan præsentere det på en letforståelig måde. Det kan gøres ved at lave gode visualiseringer, diagrammer og modeller. Et Power BI kursus kan være med til at sikre, at virksomheden træffer de rigtige beslutninger baseret på den indsamlede data, fordi det bliver præsenteret på en måde, hvorpå man kan forstå og anvende det på en brugbar måde. Med et online Power BI kursus, får du samlet alt den viden, som du skal bruge, for at blive god til programmet, uden at bruge meget tid og mange penge på at opsøge det hele fra forskellige kilder. 

En god præsentation er vigtig

Det er meget effektivt, at kunne præsentere virksomhedens data til en god præsentation. Dette får du kompetencerne til, ved at tage et Power BI kursus. Du kan lave skarpe visualiseringer af data til rapporter, og dashboards til præsentationer, som gør det muligt at sammenkoble rådata med vigtige forretningsspørgsmål. Det er en kæmpe fordel at mestre den teknik, på et marked fyldt med konkurrence, og det kan et Power BI kursus online hjælpe dig med, på en fleksibel og ukompliceret måde.

Vigtigt at have styr på data

Det er vigtigt for en virksomhed, at have styr på, og overblik over, sine data. Det gælder også persondata, hvor det er utroligt vigtigt at vide præcis, hvad virksomheden har liggende af personlige oplysninger. Det kan være mange forskellige oplysninger, som CPR nummer, økonomi, politisk overbevisning, lokationsdata, produktkøb og meget mere. Her er det et must, at en virksomhed har styr på, hvor i systemet disse persondata opbevares, og det er derfor vigtigt med et godt overblik over virksomhedens data generelt. 

Du kan læse mere om Power BI direkte hos Microsoft her.