Optimér din virksomhed med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Annonce fra Elbek Vejrup

Du ved sikkert allerede, hvor vigtigt det er, at optimere din virksomhed, så du fortsat kan stræbe efter de bedste resultater. Har du behov for en fleksibel og skalérbar forretningsløsning, der kan tilpasses den enkelte virksomhed? Så kan det være en god idé at implementere en komplet cloud-baseret ERP-løsning som Microsoft Dynamics 365 Business Central. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad systemet kan bidrage med.

Hvad er Dynamics 365 Business Central?

Dynamics 365 Business Central er en ERP-løsning, der er designet til at kunne styre hele virksomhedens økonomi og forretning. Løsningen samler alle virksomhedens forretningsprocesser ét sted, så du hele tiden har overblikket. Business Central er en del af Dynamics-familien, hvilket gør, at du nemt kan kombinere det med andre Dynamics-løsninger.

Selve Microsoft Dynamics 365 er en platform, der giver dig mulighed for at sammenkoble dit ERP- og CRM-system. Herudover understøtter platformen også supply chain, produktion, service, projektledelse, HR samt hele kunderejsen. Når du samler data, processer og mennesker i ét system, vil du komme til at skabe det bedste grundlag for øget effektivitet i hele virksomheden.

Hvem kan have gavn af Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en komplet ERP-løsning, der henvender sig til mindre, mellemstore og store virksomheder. ERP-løsningen optimerer, automatiserer og digitaliserer en lang række processer – lige fra regnskab og bogholderi til salg og produktion

Hvilke funktioner er der i Dynamics 365 Business Central?

Dynamics 365 Business Central favner utrolig bredt, da det indeholder en lang række funktioner, som flere virksomheder kan have gavn af. Det smarte ved ERP-systemet er, at det kan tilpasses lige netop din virksomhed. De funktioner og værktøjer, som Dynamics 365 Business Central indeholder, understøtter blandt andet kerneområder som:

  • Økonomistyring
  • Salgs- og kundestyring
  • Projektstyring
  • Supply Chain Management
  • Rapportering og analyse

Effektivisér din virksomhed med en komplet ERP-løsning

En komplet ERP-løsning vil resultere i en mere effektiviseret hverdag, hvor data flyder frit mellem virksomhedens forretningssystemer. Der vil være et naturligt flow mellem Dynamics 365 Business Central og Microsofts øvrige produkter. Derfor er det en fremtidssikret løsning, der tilmed kan være tidsbesparende og give et godt overblik og indsigt i samtlige områder i din virksomhed samt et billede af din virksomheds tilstand.

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central bliver virksomheder i stand til at optimere alle kerneområderne såsom administration af økonomi og løn, produktionsprocesser, projektstyring, tidsregistrering og afrapportering. Løsningen er desuden cloud-baseret og opdateres løbende. Derfor slipper du for at skulle bekymre dig om vedligehold og dyre opdateringer.

Dynamics 365 Business Central giver virksomheden et ERP-system, der altid er lige ved hånden. Du kan altid tilgå oplysninger og data uanset tid, sted og enhed. Mobiliteten kan især være vigtig, når du er på farten, og skal reagere hurtigt.