Sponseret af ESET

ESET LiveGrid opsamler information om trusler fra ESET brugere over hele verden. ESET LiveGrid kan derfor blokere trusler lige så snart at de bliver opdaget. Dette gør ESET LiveGrid et fantastisk værktøj tor at beskyttelse mod nye og hurtigt ændrede trusler såsom ransomware.

Er du en af dem…?

Er du en af dem, der tænker at ­cyber security er alt for højtravende og hacker angreb kun er noget som sker for Mærsk, amerikanske ­universiteter, Facebook og en ­masse andre store virksomheder og institutioner? Det er du måske nok, men du er bestemt ikke alene om det.

Cyber security har længe været på agendaen, men har mange gange været offer for andre prioriteter når strategierne skulle lægges. Men nu er den ansvarlige for IT-sikkerhed i langt højere grad blevet en del af forretningen – for IT-sikkerhed er mere end nogen sinde kritisk!
Hackere er nogle triste mennesker, der keder sig i kælderen hjemme hos mor og far…

Global cybercrime er blevet så omfattende at Forbes.com fremfører at omkostningerne ved disse angreb løber op i astronomiske 2 trillioner $ i løbet af 2019. Cybercrime kender ingen grænser, så uagtet vores lille størrelse, så vil Danmark desværre også tage part i denne vanvittige udvikling. Så for mange hackere er kælderværelse, pizza og cola udskiftet med en helt anden livsstil.

Phishing og ransomware vurderes stadig til at være nogle af de største bidragsydere til ovenstående tal, og hackerne har fundet sig et nyt bytte. ”Whaling attacks” er betegnelsen for direkte angreb på C-level executives og iflg. Biztechmagazine.com, så er angrebene steget med 200% i 2018. Målet kan være alt lige fra phishing, ransomware og til at få adgang til virksomhedens data. Warren Buffet beskriver cybercrime som den største trussel mod menneskeheden – større end miljøkatastrofer og atomkrig. Gad vide om Hr. Buffet har tabt en USB-nøgle et sted…?

Myte: Hackerne interesserer sig ikke for små og mellemstore ­virksomheder

SME (Small Medium Enterprises) er virksomheder på mellem 10 og 250 ansatte, hvilket betyder at over 90% af alle danske virksomheder tilhører denne kategori.

Angreb på de store virksomheder dominerer nyhederne, hvilket hurtigt kan give opfattelsen af, at små og mellemstore virksomheder er sikre og uinteressante som mål, desværre er sandheden det modsatte. Hackere vælger som regel den nemmeste vej, og derfor er små og mellemstore virksomheder gunstige mål, da de ikke har samme ressourcer de kan bruge til cyber sikkerhed. Den fælles misforståelse om, at små og mellemstore virksomheder ikke er et mål, kan ofte føre til en slap sikkerhedspraksis i organisationer, der mangler viden og ekspertise til at gennemføre helt enkle sikkerhedsforanstaltninger. Iflg. Inc.com, så vurderes det at omkring 60% af de SME, der rammes af cyber angreb, vil lukke helt ned indenfor 6 måneder.

Tags: ,
Om ESET

ESET begyndte som en pioner inden for antivirusbeskyttelse med at skabe prisbelønnet software til trusselsregistrering – det er mere end 30 år siden. Nu er ESET’s mål at sikre, at alle kan nyde godt af de fantastiske muligheder, som teknologien byder på.

ESET tilbyder anti-phising beskyttelse som blokerer sider som er kendte for at distribuere phishing materiale.

ESET LiveGrid opsamler information om trusler fra ESET brugere over hele verden. ESET LiveGrid kan derfor blokere trusler lige så snart at de bliver opdaget. Dette gør ESET LiveGrid et fantastisk værktøj tor at beskyttelse mod nye og hurtigt ændrede trusler såsom ransomware.

I dag giver vores sikkerhedsløsninger virksomheder og forbrugere i mere end 200 lande og beskytter mere end 110 mio. brugere.
ESET fremstiller det eneste produkt, som nogensinde har opnået Virus Bulletin’s VB100-priser 100 gange. Vurderet som challenger i Gartners Magic Quadrant i 2018 og Forrester Wave vurderer ESET som Leader.

Mød os på IDC’s Compliance Conference 5. februar 2019 i København – skriv til Country Manager, Kim Brøndsted for event kode, så du kan komme med til dette spændende event helt gratis. Eneste krav er at du ikke er forhandler, men repræsenterer en privat eller offentlig virksomhed. kim@eset.dk

ESET Top 5 security trends 2019