Sponseret af GTT

I takt med at mere og mere af virksomhedens software flytter i skyen, og medarbejdernes effektivitet og kundernes oplevelse af virksomheden afhænger af softwarens performance, bliver det afgørende at finde den rette udbyder. For et internet er ikke bare et internet,” forklarer Thomas Segall Mortensen, VP sales i Danmark og Norge hos GTT.

Cloud first – men ikke uden et forretningskritisk netværk

Stadig flere virksomheder følger en cloud first strategi. Og når flere forretningskritiske applikationer flytter i skyen, bliver netværket – og kvaliteten af det – vitalt. Udbredelsen af IoT applikationer forstærker denne trend, da netværkets latency bliver afgørende for applikationernes performance. Udviklingen mærker man hos GTT Communications Inc., der med sit globale netværk oplever øget efterspørgsel efter at kunne forbinde virksomheder og mennesker verden over til enhver applikation i skyen.

Der findes nok ikke en større virksomhed i Danmark, der ikke i disse år overvejer indgående, hvordan virksomhedens it-infrastruktur og forretningskritiske software håndteres sikkert og effektivt. Beslutningerne udfordres af globalisering, overgangen til skyen, og at virksomhedens forretningskritiske applikationer skal være tilgængelige overalt for at sikre høj effektivitet og konkurrencekraft.

”Mange af de virksomheder, vi taler med, er optaget af at finde ud, hvordan de kan optimere deres forretning på et globalt marked på basis af et stærkt netværk. I takt med at mere og mere af virksomhedens software flytter i skyen, og medarbejdernes effektivitet og kundernes oplevelse af virksomheden afhænger af softwarens performance, bliver det afgørende at finde den rette udbyder. For et internet er ikke bare et internet,” forklarer Thomas Segall Mortensen, VP sales i Danmark og Norge hos GTT.

Med opkøbet af Interoute sidste år råder GTT nu over Europas største selvstændige fibernetværk og et tier 1 netværk, der er forbundet til mere end 1000 cloud- og SaaS-leverandører.

”Når en virksomhed implementerer sin cloudstrategi, bør den også nøje overveje sin netværks- og infrastrukturstrategi. Hos GTT møder vi virksomheder, der har placeret forretningskritiske applikationer i lokale netværk, som ender med at koste dyrt på grund af ustabilitet, dårlige svartider og en best offort SLA (Garenty). En virksomheds netværk er rygraden i en succesfuld forretning, og den globale rygrad tilbyder GTT at være. En virksomhed har nemlig ikke blot brug for et internet, men for forretnings kritisk internet,” siger Thomas Segall Mortensen.

Gearet til de mange efterspørgsler

Hos GTT er især SD-WAN (software defineret netværksløsning) blevet eftertragtet blandt kunderne,.og den globale leverandør skal blandt andet distribuere sin SD-WAN-tjeneste på tværs af Nilfisks 120 sites, som Nilfisk opererer med på globalt plan.

Læs Nilfisk case study her

SD-WAN-tjenesten styrer intelligent trafik ved aktivt at dirigere den til de mest effektive netværksruter til og fra applikationer, der ligger i skyen eller datacenteret.

”Vi har den længste historik med SD-WAN, og vores målrettede fokus har gjort os i stand til at forbinde mennesker på tværs af organisationer, landegrænser samt apps og devices, så vi er gearet til de mange efterspørgsler. Både når det gælder MPLS og internet, er vi klar og kan levere på begge dele,” siger Thomas Segall Mortensen.

SD-WAN er med til at sikre den agile tilgang, som mange virksomheder har brug for, og ifølge Thomas Segall Mortensen er det her, fremtiden ligger. Analyseinstituttet Gartner forudser, at mere end 50 pct. af WAN edge infrastrukturen er baseret på SD-WAN fremfor de traditionelle routere i 2020.

 

 

Tags: ,
Om GTT
  • GTT er drevet af et yderst talentfuldt team af specialister – sælgere, arkitekter, konsulenter og ingeniører, som har evnerne og mandatet til at løfte serviceopgaver på lokalt niveau. Det er, hvad kunderne vil have – og netop GTTs DNA.
  • GTT omdefinerer global kommunikation til at tjene i en cloud-baseret fremtid, der forbinder personer på tværs af organisationer rundt omkring i verden og til alle applikationer i skyen. Vores kunder nyder godt af en fremragende serviceoplevelse baseret på vores kerneværdier enkelhed, hastighed og agilitet. Som en Fortune 50 virksomhed ejer og driver GTT et globalt Tier 1 internetnetværk og tilbyder en omfattende række af cloud-netværkstjenester til enhver lokation i verden.