Sponseret af Nutanix

Foto: Adobe Stock

Cloud-cockpit giver friheden til at vælge

Nutanix leverer en ­privat ­cloud-­infrastruktur med ­mulighed for let og gnidningsfri skalering til public cloud. Med et cloud-cockpit kan din ­virksomhed få skabt reel ­værdi i en ­multi-cloud verden, og ­sikre ­værdi for forretningen.

Hvordan skiller man sig af med et gammelt og tungt it-system uden at brænde fingrene?

Mange virksomheder gør i disse år op med deres gamle it-systemer og det indebærer også, at de skal tage stilling til cloud-løsninger og udbydere. De fleste har både brug for sikkerheden og kontrollen i den private cloud sammen med skalerbarheden i public cloud.

”I en tid hvor der stilles stadig større krav til sikkerhed, compliance og agilitet, er det ikke muligt at placere alle workloads i én cloud. I takt med at flere virksomheder skruer op for digitaliseringen stiger behovet for øget kapacitet alt imens personfølsomme data stiller krav og besværliggøre opbevaringen i en offentlig cloud. Derfor er den bedste løsning for flere virksomheder at dele data op mellem private og public clouds,” siger Thomas Ástin Jensen, der er Country Manager i Danmark og Island hos Nutanix.

For mange virksomheder er en cloud løsning det rigtige, men man skal ikke skynde sig ud for at finde én rigtig løsning. For one size does not fit all.

”Dit fremtidige cloud-valg handler ikke om enten-eller, men både-og. Mange it-afdelinger oplever en stor arbejdsbyrde, når det kommer til at håndtere data og deres behov er vidt forskellige. Med et cloud-cockpit får du det komplette overblik til at tage forretningsmæssige rigtige beslutninger og sikre konkurrenceevne ved at balancere mellem en offentlig og privat cloud, når behovet opstår,” siger Thomas Ástin Jensen.

Fremtidens hybridløsninger ligger i kælderen

Nutanix revolutionerer hvordan IT leveres ved at fusionere lagring, lagringsnetværk og servere i én virtuel og hyperkonvergeret software-defined datacenterløsning. Med Nutanix får du en ægte private cloud og et cloud-cockpit, der nedbyder siloerne mellem public og private cloud. Udgangspunktet for en effektiv hybrid cloud er et stærkt fundament – en private cloud med et cloud-cockpit. Det er præcis det, Nutanix tilbyder – en kraftfuld hybrid cloud i perfekt balance med forretningens behov.

Nutanix’ softwareplatform fungerer på tværs af forskellige cloud-miljøer, hvilket harmoniserer it-driften og giver gnidningsfri mobilitet til alle applikationer.

”Vi optimerer driften, fjerner al unødigt overskud og leverer ekstrem hurtig og nem administration. Vi tager kunderne med på en rejse. Først gør vi deres infrastruktur ”usynlig”, så gør deres datacenter ”usynligt” og – så til sidst gør vi deres clouds usynlige. Det vil sige at vi fjerner kompleksitet og det hele leveres på standard servere fra stort set hvilken som helst hardware producent, med Nutanix software på toppen,” siger Thomas Ástin Jensen.

En Nutanix løsning er bygget op på den samme måde som Google, Amazon og Microsoft Azure. Det er en web-scale arikitektur og et softwaredefineret datacenter.

”Vi leverer friheden til at vælge og vinde, hvilket overført til IT er fundamentet for effektiv, fleksibel og solid understøttelse af en multi-cloud strategi, hvilket sikrer optimal support af digitaliserings- og optimeringskravene fra forretningen. Vi gør det simpelthen muligt, at tage effektive og rigtige beslutninger,” siger Thomas Ástin Jensen.