11. november blev Digital Retail 2022 afholdt i Børssalen, hvor udvalgte eksperter gav indsigt i digitaliseringens betydning for fremtidens detailhandel. Hvordan finder vi, og hvor ligger, den ideelle balance mellem den fysiske og den digitale forretning? Og skal der overhovedet være en balance, eller bør detailhandlende satse på det ene frem for det andet? 

Digitalt Dilemma: Fysisk vs. digital forretning

Her i efteråret skal hovedgaden i Næstved digitaliseres i et kæmpe eksperiment, der varer seks uger. Byen følger ikke i tilstrækkelig grad forbrugernes digitale adfærd, hvis styrke er blevet endnu mere tydelig efter Corona-krisen.

Helt så voldsomt foregår det ikke i den generelle detailhandel, men der sker i den grad spændende ting i krydsfeltet mellem de fysiske og digitale butikker. Hvordan finder vi, og hvor ligger, den ideelle balance mellem den fysiske og den digitale forretning? Og skal der overhovedet være en balance, eller bør detailhandlende satse på det ene frem for det andet?

Er der tale om to konkurrerende størrelser, eller kan de være udviklende medspillere for hinanden? Hvad er do’s and don’ts blandt detailvirksomhederne? Det diskuterer vi i dette dilemma, hvor tre repræsentanter bringer erfaringer og holdninger til torvs.

11. november blev Digital Retail 2022 afholdt i Børssalen, hvor udvalgte eksperter gav indsigt i digitaliseringens betydning for fremtidens detailhandel.

Se eller gense det digitale retaildilemma fra Digital Retail 2022: Fysisk vs. digital forretning: