Sponsored by Banqsoft

Gennem partnerskaber er Banqsoft i stand til at give kunderne de bedste løsninger, der findes -  dermed skabes der værdi for kunderne mens Banqsoft også positionerer sig som en foregangsvirksomhed, når det kommer til den teknologiske udvikling.

Partnerskaber er nøglen til at forblive i blandt de bedste i en stadig mere kompleks teknologisk verden

Partnerskaber i forskellige former er blevet normen for virksomheder i den finansielle sektor. For Banqsoft, en førende udbyder af finansiel software, skaber partnerskaber win-win-situationer, hvor begge parter bidrager til at levere de bedste løsninger til kunden.

Komplekse produkter og kundekrav, nye regler og krav om compliance bidrager alle til at skabe et stadig mere komplekst billede af finansiel software. 

”Det er vanskeligt at være den bedst inden for alle områder, til hver en tid og for alle typer af kunder. Derfor er vi nødt til at beslutte, på hvilke områder vi er de bedste, og på hvilke områder partnere kan hjælpe os med at levere de bedste løsninger til vores kunder,” siger Kristina Salemyr, direktør for Digital Banking hos Banqsoft. 

Banqsoft er specialiseret i løsninger rettet mod virksomheder inden for Digital Banking, Asset Finance og Credit Management, og er en førende leverandør af finansiel software i Norden.

Gennem partnerskaber er Banqsoft i stand til at give kunderne de bedste løsninger, der findes –  dermed skabes der værdi for kunderne mens Banqsoft også positionerer sig som en foregangsvirksomhed, når det kommer til den teknologiske udvikling. Dette skaber et gnidningsfrit økosystem, som Banqsoft selv samt partnere og kunder drager fordel af.

Partnere i nye markeder

En fordel ved at indgå i partnerskaber er hurtigere time to market. Dette er især fordelagtigt, når der udvides til nye markeder. 

Vi er i øjeblikket i gang med at implementere vores digitale bankløsninger i Tyskland. Så det er meget nyttigt for både os og kunden at have en tysk integrationspartner, fordi de taler sproget, har kendskab til det lokale marked, og de forstår både vores produkt og kundens forretning,
Kristina Salemyr, Director of Digital Banking at Banqsoft

Banqsoft kan derfor fokusere på at skabe de bedste løsninger til det lokale marked, mens partneren kan koncentrere sig om at kombinere sin viden med Banqsofts. I fællesskab kan de fremskynde lanceringen samtidig med, at de giver kunderne høj kvalitet og skalerbarhed. 

At finde den rigtige partner 

I øjeblikket leder Banqsoft efter partnere, der kan integrere deres løsninger med banker og andre finansielle institutioner i lokale markeder. Men potentielle nye partnere kunne meget vel også arbejde med e-commerce eller automatisering. 

Uanset ekspertområdet er det vigtigt at finde den rigtige partner, der kan supplere Banqsofts løsninger. 

”Når vi ser på en potentiel partner, skal vi først og fremmest beslutte, om der er et kulturel fit. Derefter skal vi finde ud af, hvilke krav der er fra markedet samt kigge på, hvordan vores fagområder komplimenterer hinanden,” siger Kristina Salemyr.

Hvis der er enighed, er der et stærkt fundament for at opbygge tillid. Dette er vigtigt, fordi begge partnere skal føle sig sikre på, at alt hvad der kommunikeres til kunderne, er i overensstemmelse med fælles værdier, meninger og mål. 

“I fællesskab kan vi styrke kundetilfredsheden og kombinere det med flere konkurrencefordele i vores produkter – samtidig åbner vi døre for vores partner, mens de åbner døre for,” siger Kristina Salemyr.

Tags: , ,
Banqsoft

Banqsofts mission er drevet af innovation og forretningsudvikling, og målet er at give kunderne nye forretningsmuligheder og konkurrencemæssige fordele – så de kan forblive et skridt foran 

fremtidige markedsændringer og innovationer. Banqsofts flagskibssoftware, View21 suite, indeholder en fleksibel softwareplatform, der understøtter forskellige tjenester inden for Digital Banking og Asset Finance, samt et cloud-baserede økosystem til Credit Management and Debt Collection.