Sponsoreret af November First

Mikael Langseth Nilsson CEO and founder of November First

“10 procent af alle danske virksomheders leverandørbetalinger håndteres af November First i 2022”

IT-revisionshuse og bogholderier udnytter i stigende grad November Firsts API og betalingsløsninger til at forbedre eksisterende systemer, integrere i nye applikationer og tjenester for at automatisere og effektivisere bogholderiet. Fintech-selskabet ’November First’ har bygget teknologien, der gør det nemt og fleksibelt – og inviterer alle med på en compliant måde.

Først brød November First bankernes monopol på internationale betalinger og overførsler. Siden har fintech-virksomheden tilføjet danske konto-til-konto betalinger og FIK-betalinger til sin digitale platform. Og nu gør de det muligt for enhver anden virksomhed at integrere betalinger og overførsler direkte i deres egne it-løsninger.

”Med betalingsinitiering og prokurahåndtering er vi det første selskab, der effektivt kan flytte betalingsevnen væk fra banken og bringe betalinger direkte ind i processer, som optimerer bogføringsproccessen og bogholderiet – samt hele kommunikationen mellem bogholderi og prokura-holder. Vel at mærke uden at gå på kompromis med de nødvendige kontroller og compliance,” siger Mikael Nilsson, CEO og stifter af November First.

Indenfor de næste 18 måneder er det rimeligt at antage, at 10 procent af danske virksomheders leverandørbetalinger vil gå gennem vores API,
Mikael Langseth Nilsson, CEO og founder af November First

Med selskabets løsning bliver betalingsevne endnu en lettilgængelig komponent i it-udviklernes værktøjskasse. API’et, som November First udstiller, er blandt de første i Europa, der kan eksekvere betalinger, og de første cases partnere viser allerede, hvorfor det er banebrydende.

Frit valg på alle hylder

Betalingsevnen flytter i stigende grad hjemmefra. Udbydere af IT-systemer, som ikke traditionelt har haft noget med fintech at gøre, ønsker i dag at indbygge og tilbyde betalingsevne, prokura- og datahåndtering direkte i deres løsning – og dermed forædle deres tilbud til slutkunden.

Det mest udbredte eksempel er, at man i dag kan man betale regninger direkte fra regnskabssystemet, men i virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænser. For med API’et fra November First kan enhver type virksomhed tilføje betalingsevne til sin løsning.

”API’et muliggør, at samarbejdspartneren frit kan vælge på alle hylder blandt det, vi kan indenfor betaling. Nogle har brug for hele pakken, mens andre bare mangler én komponent – eksempelvis internationale betalinger. Ved at vælge os som leverandør, sikrer de, at der hurtigt kan leveres maksimal værdi hos slutkunden – med tryg vished om at compliance – herunder KYC og AML – håndteres effektivt af os,” siger Mikael Nilsson.

Senest er appen PWC One View blevet “Powered by November First”, hvorved revisionsgiganten PWC kan tilbyde et 100 procent outsourced bogholderi, der effektivt og simpelt lader kunderne bevare kontrol over betalinger og forretning.  På den måde har November First sat strøm til forandring af finansfunktionen, som lige nu sker både internt og eksternt i mange virksomheder.

Fuld skalerbarhed

En lang række partnere er allerede “Powered by November First”, og flere store it-leverandører og revisionhuse er i gang med at implementere.

Efterspørgslen gjorde det i slutningen af 2020 nødvendigt for fintech-selskabet af modernisere og migrere sin platform til cloud-platformen Azure Cloud, hvor de i tæt samarbejde med Microsoft har sikret en skalerbar og compliant arkitektur og IT-infrastuktur.

Med flere store partnerskaber på vej forventer Mikael Nilsson nemlig, at betalingsmotoren fra November First inden længe skal håndtere en eksplosiv volumen.

”Indenfor de næste 18 måneder er det rimeligt at antage, at 10 procent af danske virksomheders leverandørbetalinger vil gå gennem vores API,” siger han.

Tags: , ,
November First…

… aims to digitalise and optimise bookkeeping and payment process, via integrated, real-time account-to-account payment modules for ERP systems like e-conomic, Uniconta and Microsoft Business Central.

… has launched a public API, which enables third parties to integrate and offer November First’s transaction capability, procuration and data management as part of their services. Today in production, partners include large accounting and bookkeeping companies, ERP providers and scanning and invoice approval systems.

… is licensed by the Danish FSA as a Payment Institute since May 2016, and cooperates with SEB bank in FX pricing and payment infrastructure.

… has executed over 100,000 payments worth more than 45 billion DKK.

… employs 20 people and has raised approximately
7.5 million EUR in funding.