Sponseret afKebony

Idrætsbørnehaven Rymarksvej

Idrætsbørnehaven på Rymarksvej er opført efter Green Building Council Denmarks principper om bæredygtighed, hvilket har haft betydning i forhold til bl. a. andet materialevalg, holdbarhed og vurdering af levetidsomkostninger. De bæredygtige principper har været på dagsordenen i hele planlægnings- og byggeprocessen – lige fra det indledende idéoplæg og byggeprogram til udførelse.

Kebony er smukt træ som er fremstillet af FSC®-certificeret træ. Kebonys produktion er desuden Svanemærket og leverer træ til applikationer som inkluderer både terrasse og facadebeklædning.

 

 

 

 

 

 

Kebony® teknologien er udviklet i Norge og er en miljøvenlig patenteret proces, som forbedrer egenskaberne af ikke varigt nåletræ med en biobaseret væske. Processen modificerer træets cellevægge permanent og Kebony får hårde egenskaber og en brun farve som kan sammenlignes med hårdttræ. Kebony fås som typerne Clear og Character. Efter eksponering for sol og regn udvikler træet en sølvgrå patina. Ydeevnen bibeholdes, mens udseendet forbedres. Kebony er lige så rent og sikkert som naturligt træ i hele sin levetid, og kan bortskaffes som ubehandlet træaffald.