Moshe Yanai, CEO og grundlægger af Infinidat.

Goldman Sachs og TPG Growth i spidsen for Infinidats nye finansieringsrunde

Finansieringsrunden vil gøre Infinidat i stand til at fremskynde sine kundefokuserede vækstplaner, drevet af den nye ledelsesstruktur

Juni, 2020 – Infinidat, markedets førende udbyder af multi-petabyte datalagringsløsninger, oplyser i dag, at virksomheden har gennemført en yderligere investeringsrunde med sine eksisterende investorer – Goldman Sachs, TPG Growth, Claridge Israel, Ion Crossover Partners og Moshe Yanai, grundlæggeren af Infinidat – og styrker dermed investorernes engagement i virksomheden. Virksomheden oplyser også om en udvidelse af ledelsesteamet med udnævnelsen af Boaz Chalamish som Executive Chairman.

Finansieringen vil blive brugt til at bygge videre på nye initiativer, såsom markedets stigende efterspørgsel efter fleksible forbrugsmodeller, styrke virksomhedens vækstplaner og gøre det muligt at bygge videre på Infinidats position som førende i branchen. Det vil også blive brugt til teknisk forskning og produktudvikling.

“Der er et stigende behov hos store IT-organisationer og managed service providers til at forblive konkurrencedygtige ved at overgå serviceniveauet, og samtidig effektivt styre omkostninger og kompleksiteten i storagemiljøerne,” udtaler Tim Milikin, partner hos TPG Growth. ”Vi er stolte over at fortsætte vores partnerskab med Infinidat og hilser Boaz velkommen til ledelsesteamet. Med tilførslen af hans store erfaring på området og gennemførslen af en stærk finansieringrunde er Infinidat klar til at møde de hastigt skiftende behov hos kunderne og positionere sig selv som den foretrukne udbyder af agile storage-løsninger.”

Infinidat-teamet, der spænder over flere generationer af storage industri-erfaring og produktsucceser, er blevet branchens førende ved at udvikle en bedre og hurtigere måde at lagre og beskytte adskillige petabytes af data, med den højest mulige tilgængelighed og de lavest mulige omkostninger.

”Den fortsatte tillid og engagement, som vores investorer viser vores vision, strategi og løbende evne til at eksekvere, er et vidnesbyrd om vores teams arbejde med at opbygge robuste datalagringsløsninger i verdensklasse,” udtaler Infinidat Co-CEOs, Kariel Sandler og Nir Simon. ”Vi er glade for at samarbejde med Boaz om at gennemføre vores kundeorienterede strategi, der leverer avanceret kundesupport og fremtidssikrede datamanagement-systemer. Vi ønsker at sikre, at slutbrugerne har den bedste kundeoplevelse, opretholder systemets ydeevne på topniveau, samtidig med at vi garanterer de højeste niveauer af systemtilgængelighed i en stadig mere datafokuseret økonomi.”

Virksomhedens datalagringsløsninger er designet til at håndtere selv de mest krævende arbejdsmængder, og kundernes anerkendelse af den tekniske formåen er omfattende. Virksomheden har leveret mere end 6EB over hele verden med 1EB alene i de sidste seks måneder, hvilket fastholder den høje status hos kunderne. Infinidat blev udnævnt til leder i Gartner Magic Quadrant for Primary Storage i 2019 og opnår fortsat positive ratings og anmeldelser hos Gartner Peer Insights.

I januar 2020 opnåede Infinidat anerkendelse som Gartner Peer Insights-kundernes valg inden for Primary Storage og er tidligere udnævnt til Gartner-peer-indsigt-kundernes foretrukne leverandørvalg til General-Purpose Disk Arrays  i februar 2019.

Ved at drage fordel af virksomhedens fremdrift styrkede Infinidat for nylig sit ledelsesteam med tilføjelsen af ​​Boaz Chalamish, en velkendt brancheveteran, der tiltrådte Infinidat den 8. juni som Executive Chairman.

“I dag kræver kunderne i stigende grad omkostningseffektive agile datalagringsløsninger med en nul-kompromis tilgang i forhold til ydelse, pålidelighed og skalerbarhed,” udtaler Chalamish. ”Jeg er især spændt på at gå i gang med denne nye rejse med Infinidat, da jeg tror, ​​vi kan imødekomme disse slutbrugerkrav på den mest innovative måde i branchen. Jeg ser frem til at støtte virksomheden i den næste fase af fortsat rentabel vækst.”

Chalamish har over 30 års lang erfaring fra ledende stillinger hos bl.a. VMware, Hewlett-Packard og Mercury. Senest var han administrerende direktør hos Clarizen. Han har stået i spidsen for store virksomheder med fortsat vækst samt etableret nye indtægtsstrømme.

Infinidat har også annonceret en række forfremmelser inden for sit executive management team – Catherine Vlaeminck er forfremmet til VP Worldwide Marketing; Dan Shprung bliver EVP, EMEA og APJ og Steve Sullivan er nu EVP, Amerika.

Tags: ,
Om Infinidat

Infinidat blev grundlagt i 2011 af storage-industri pioneren, Moshe Yanai, og hjælper deres kunder til datadrevne konkurrencefordele i multi-petabyte skala. Infinidats softwarefokuserede arkitektur, udvikling og revolution inden for design af dataadministration gennem 30 år, løser de ellers modstridende krav til større, hurtigere og billigere opbevaring. Infinidats teknologi leverer samtidig latency på under et millisekund, 99,99999% pålidelighed og 100% tilgængelighed samt hyperscale kapacitet med betydeligt lavere samlede omkostninger end andre etablerede storageteknologier.

For mere information, se www.infinidat.com

Pressekontakt
Jesper B.T Henriksen
Cloudberry
jesper@cloudberry.dk | Mobil: 26 80 32 50