Sponseret af Columbus

Webinar: Adfærdsændring af mennesker i datadrevne organisationer

Hvad laver en hundehvalp i en invitation til et webinar om, hvordan organisationer bliver datadrevne?

Hos Columbus siger vi, at for at blive en datadrevet virksomhed kræver det, at I er nødt til at have fokus på disse tre punkter for ikke at sakke bagud i forhold til jeres konkurrenter: Data, Business og People.

Vi byder derfor velkommen til et gratis webinar 15. september kl. 9.00-10.00 om Adfærdsændring af mennesker i datadrevne organisationer.

Tilmeld dig her

I dette webinar vil vi belyse People. Hvordan kan du ændre adfærd hos dine kunder og hos dine medarbejdere på arbejdspladsen, så alle arbejder datadrevet og trives med det, så I ikke risikerer at fejle i morgendagens konkurrence.

Adfærdsindsigter afslører, at størstedelen af vores handlinger er drevet af automatiske, instinktive og intuitive tankeprocesser. Selv mange af de beslutninger, du tror, at du træffer rationelt, viser sig ofte at være automatiske og mere påvirket af sammenhæng, du tilfældigvis befinder dig i, end at du bevidst har tænkt det igennem.
Den Sangria smager bare bedre afkølet på en spansk fortovscafé end i november i Hvidovre …

Adfærdsdesign hjælper os med en mere komplet forståelse af, hvordan vores målgrupper – fx medarbejdere og kunder – tænker og opfører sig i virkeligheden. Og hvordan deres adfærd kan påvirkes og nudges.

For at forstå udfordringerne og udfordre dig, har vi inviteret Jakob Rachmanski ind til en snak om, hvordan man kan adressere People for at opnå succes.

Jakob har i en årrække hjulpet store organisationer med at udnytte det potentiale, der er i at forstå den menneskelige psykologi, så man kan rykke adfærd.

Han vil på dagen gå i dybden med de 3 stadier, som en ledelse skal igennem når de har truffet en beslutning om at blive datadrevet. Og hvordan dine medarbejdere reagerer – hvordan reagerer du egentlig selv?

Mød op til webinaret – tilmeld dig her!

Så lover vi dig, at du også får en forklaring på, hvordan hundehvalpen Mr. Hufflepuff kan hjælpe din virksomhed.

 

Har du spørgsmål til webinaret?

Kontakt os på mail: kontakt.dk@columbusglobal.com

Tags:
Om talerne:

Jakob RachmanskiJakob Rachmanski
Jakob er adfærdsrådgiver hos uBEVIDST og har i en årrække hjulpet store organisationer med at udnytte det potentiale, der er i at forstå den menneskelige psykologi, så man kan rykke medarbejdernes adfærd.

 

 

 

Karina Berh Andersen - Columbus DK

Karina Behr Andersen
Karina er Business Development Director i Columbus og beskæftiger sig med forretningsudvikling, Analytics samt Business Intelligence. Karina har over 20 års erfaring fra branchen samt med ledelse fra både branchen og produktions-, salgs- og servicevirksomheder.