Sponseret af SEW-EURODRIVE

Det netop lancerede Movi-C-koncept består indtil videre af styringen Movi-C Controler, Inverter-teknologien Movidrive herunder tilhørende servodrev og endelig softwareplatformen Movisuite.

MOVI-C®, fremtidens automation fra SEW-EURODRIVE. Komplette løsninger fra én leverandør

SEW-EURODRIVE har foretaget et kvantespring ind i fremtidens automations og motioncontrol systemer, hvor deres nye platform er opbygget helt fra bunden.

Med konceptet våger producenten eksempelvis at droppe bagudkapabiliteten og fokuserer hundrede procent på fremtidens krav i markedet med fokus på mobilitet og fleksibilitet gennem applikationer/Apps til alle gængse computerplatforme.

Movi-C® er den komplette løsning til automations opgaver i hele industrien. Lige meget om der skal installere standard single- eller multiakse applikationer eller det skal være specialtilpassede og komplekse applikationer indenfor motioncontrol eller automation, så gør Movi-C® det muligt.

Konceptet er bl.a. inspireret af Appels App Store, og kunderne vil på sigt – i et lignende univers – kunne tilkøbe de Apps, de ønsker, og dermed den information, der er relevant for dem, og for optimering af deres produktion og processer.

Med Movisuite vil brugerne fremadrettet få mulighed til at tilkøbe Apps, der byder ind med netop deres behov for informationsstyring, fremhæves det.

At reelt kunne udnytte alle de data, der kan opsamles af sensorer i dag, og få en overskuelig præsentation af data og på sigt overgå til eksempelvis Predictive Maintenance og ultimativt selvforbedrende systemer.

”Det her skal være vores kunders hjørnesten, når de eksempelvis skal bygge et en ny maskine. De kan eksempelvis henvende sig to os og få lavet en komplet beregning af det system, der skal konstrueres, i forhold til de nødvendige gear og gearmotorer med mere, og så får de alle tegninger og beregninger leveret i Movi-C® universet,” siger Sales Manager Allan Høpfner, og fortsætter:
”Vi har nok indtil nu været mest opfattet som en producent af premiumkomponenter indenfor transmission, med Movi-C® går vi helhjertet ind og bliver en system- og løsningsleverandør og står til ansvar for de ting, man gerne vi have skal lykkes.”

FORTSÆTTER PRODUKTGENERATIONER

I første omgang lanceres Movi-C® -løsningen med styringen Movi-C® Controler, Inverter-teknologien Movidrive herunder tilhørende servodrev og endelig softwareplatformen Movisuite® med tilhørende og kommende predefinerede Apps kaldet MOVIKIT®.

Dette er således et system, der gør det muligt at sammensætte en komplet automationsløsning, understreger SEW-EURODRIVE, og tilføjer, at virksomheden ikke skal ud og erstattet de aktuelle produktgenerationer, der er hos kunderne i dag, men fortsætter med at understøtte dem som nye produkter frem til 2025, hvorefter de overgår til service, som er minimum fem år.