Business Insights søger medierådgiver

Vil du være med til at sælge fremtidens BtB markedsføring? Og vil du være en del af et solidt og ambitiøst team?

Hos Business Insights arbejder vi for synlighed af udvalgte nicher i dansk erhvervsliv. Business Insights er på kort tid blevet et velanset fagmedie for videnssøgende beslutningstagere - bestående af www.businessinsights.dk og en række eksklusive magasiner.


Medierne imødekommer de BtB-marketingansvarliges udfordringer, når det gælder kommunikation af komplekse budskaber og vigtig leadgenerering til forretningen. Der er plads til fordybelse og indsatserne er målrettede og målbare. Vi tror på langsigtede kunderelationer, og vi dyrker kvalitet frem for kvantitet.


Vi oplever at have ramt et stort behov i markedet og er derfor på udkig efter en dygtig sælger, der kan være med til at indfrie vores ambitiøse målsætninger. 

 

Sælger med ambitioner

Som medierådgiver bliver din vigtigste opgave kontakten og dialogen med vores kunder. Du stiller store krav til dig selv, når det kommer til salg inkl. Indfrielse af budget, kvalitet i kundedialogen og dertil understøttelse af eksisterende som nye relationer. Du har en naturlig interesse i at forstå kundens behov og interesser, kan omsætte idéer til konkrete løsninger og du sætter en ære i høj kundeservice. For at lykkes hos Business Insights, så elsker du salg, du har et højt aktivitetsniveau, du ser fordelene ved kontekstbaseret marketing (native), elsker fordybelse i tematikker og en løbende monitorering af udviklingen i dansk erhvervsliv.


Vores team

Du bliver en del af et team med et godt fællesskab, hvor vi med individuelle målsætninger skaber gode resultater sammen. Vi tror på at samarbejde, sparring og engagement er vigtige elementer for vores velfungerende arbejdsmiljø, hvor den enkelte kan arbejde både selvstændigt og i et team omgivet af hjælpsomme kollegaer.


Hvem er du?

Du får ting til at ske. Du finder dig godt til rette med salg og ved at telefonen er et stærkt værktøj. Du har erfaring med medierådgivning og du besidder en veludviklet forretningsforståelse. Du er i stand til at sætte dig i kundens sted. Du har et højt drive og sætter en ære i at nå dine budgetter. Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og målbevidst med mange bolde i luften.


Vi tilbyder

Hos Business Insights får du gode kollegaer og spændende opgaver. Du får en unik mulighed for, at blive en del af et team med stærke grundværdier. Vi har kontor i Roskilde i gåafstand til stationen. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og med attraktiv provisionsordning.


Søg jobbet

Kan du se dig selv hos os, så vil vi naturligvis gerne se dit CV, men vi vægter højt at du kan sælge dig selv på telefonen. Så kontakt CEO Stian Faber på 5080 9160 eller på stian@businessinsights.dk


Opstart efter aftale – vi venter gerne på den rette.