De forretningsrejsende skal få billejebranchen tilbage på sporet efter Covid-19

Billig billeje til din forretningsrejse

Skal du vækste din virksomhed efter corona-krisen? Måske skal du på forretningsrejse ned gennem Europa, men vil ikke betale dyrt for flyet? Det kan være langt billigere for dig at leje end bil til dine kørselsbehov frem for at købe en selv. Ny søgemaskine gør det lettere for dig at navigere i udbuddet, så du let finder det billigste tilbud til dig.

Økonomien har været i knæ, siden corona-virussen ramte verden i foråret. Det meste er gået i stå eller er blevet sat på standby, og derfor har det været svært at udvide forretningen og erhverve sig nye kunder rundt om i verden. Når verden så småt begynder at åbne op for forretningsrejser, så kan det være tiden værd at overveje billeje som billigste og enkleste løsning.

Lej en bil på forretningsrejse

Efter flere måneder i lockdown er Europa så småt begyndt at åbne op igen. Det betyder også, at virksomheder kan sende folk på forretningsrejser. Økonomien skal holdes i gang, og der er et stort behov for, at de ansatte kan besøge kunder verden over.

En let og økonomisk måde at rejse i udlandet på, er at leje en bil. Men med så mange udbydere på markedet kan det være svært at finde det billigste tilbud, der passer præcis til sine rejsebehov. På billeje.info har de gjort det let og enkelt at navigere i. Du søger efter behov, hvorhenne og hvornår, hvilken biltype du skal bruge og hvor længe, så finder den det billigste og bedste tilbud til dig.

En løsning til din virksomhed

Billeje kan være den enkle løsning, hvis du besøger kunder verden over. Selvom flyet i visse tilfælde sparer tid, kan der være både tid og penge at spare ved at leje en bil i stedet for. Hvis du skal på forretningsrejse ned gennem Tyskland, så vil det i langt de fleste tilfælde være fordelagtigt at tage turen på Autobahn frem for at skulle ind og ud gennem lufthavne.

Hvis du enten overvejer eller er i fuld gang med at outsource dele af din virksomhed rundt om i Europa eller verden, så kan det rette billeje være løsningen, du har let efter. Det kan være svært at vide, hvordan man lige kommer rundt i Vietnam, Filippinerne eller sågar Serbien på forhånd, men med søgetjenesten kan du let gennemskue markedet og finde den billigste billeje.

Den billigste måde at rejse på

De færreste tænker over, hvor mange penge, der er at spare ved at leje bilen frem for at tage taxa eller offentlig transport. I modsætning til en dyr taxatur fra lufthavnen ind til byen, kan det være langt billigere at leje bilen under hele forretningsrejsen. Hvis I tilmed er flere afsted, kan priserne tilmed slå offentlig transport som bus og tog. Med lidt grundig planlægning er der masser af penge at spare både på rejsetid og benzin.

Derudover kan en lejebil tilbyde en frihed som andre transportmidler ikke kan. I vil kunne rejse frit fra by til by, som I har lyst til og derved lettere kunne planlægge i forhold til kundebesøg. Da der er mulighed for at aflevere bilen, hvor I behøver, kan I planlægge jeres hjemrejse i forhold til. Der er derfor flere fordele ved at leje bilen.

Biler til enhver lejlighed

Når I skal leje en bil, er det en god idé at gøre dig planlægge på omkring. På længere ture ned gennem Tyskland, kan det således være en god idé at have benzinøkonomi og komfort med i tankerne. I søgemaskinen på hjemmesiden hos billeje.info kan du søge efter den bil, der passer til dig og dine medrejsendes behov.

Er I op til 4-5 afsted, kan det være en god idé med en stationcar, SUV eller en minibus med god plads til baggage. Er I kun 2, der skal afsted, er det langt mere fordelagtigt med en mindre bil, hvor baggagen kan være på bagsædet. Der er biler i alle størrelser og klasser, og priser varierer selvfølgelig derefter.

Et godt tilbud til udlandsdanskere

For udlandsdanskere, der er på ferie eller forretningsrejse i Danmark kan det være en god idé at leje sin bil frem for andet transport. Billeje har aldrig været billigere, og det kan derfor lette på både bekymringer og pengepung, når du er hjemme på besøg. Her kan du læse mere om billeje for udlandsdanskere.

Det er samtidig den bedste måde at udnytte tiden på i Danmark. Du slipper for besværet med offentlig transport, der kræver både tid og planlægning, og hvis I er flere afsted, bliver prisen ofte billigere end at tage toget og bussen rundt. Samtidig har du en bevægelsesfrihed, som du ikke finder andre steder. Du kan rejse i dit helt eget tempo og rejse landet rundt efter dit behov.

Hvis du ønsker at rejse hjem fra en anden lufthavn end den du landede i, så er der også mulighed for envejsleje. Så kan du ankomme et sted men tage hjem fra en anden. Så er der rig mulighed for at besøge både venner og familie, hvis du være på forretningsrejse.

Værd at vide, når du lejer bil

Der er flere ting, der er værd at overveje, inden du vælger at leje en bil. Udover rejsedestination og rejsetid kan du også overveje, om du skal have med manuel eller automatgear. For eksempel fås de fleste modeller enten med det eller det andet. Heldigvis er de fleste biler i Danmark udstyret med en manuel gearstang, så det burde ikke blive et problem. Det er dog altid værd at overveje, hvad man ønsker sig.

Skal du køre på motorvejen ned gennem Tyskland, så kan automatgear være en mulighed for at spare lidt benzin på motorvejen. Automatgear er også det letteste, når det kommer til bykørsel, så har du planer om storbyerne, så er det den mest økonomiske løsning, da det sparer på benzinen. Og selvom det kræver lidt tilvænning, så er automatgear designet til brugervenlighed.

Husk altid at have kørekortet klar, ligesom det anbefales, at man betaler med kort, når man lejer bil. Ingen af de større udlejningsselskaber som Avis, Europcar eller Hertz tager imod kontanter, så vær godt forberedt.

Let at booke og afbestille

Hvis du skulle blive forhindret eller ombestemmer dig i forhold til din booking hos billeje.info, er der heldigvis masser af råd at hente. Inden for op til to døgn kan du afbestille kvit og frit. Du kan også ændre din booking, hvis I skulle flere eller færre end forventet. Det behøver ikke være svært, og det koster dig ikke nødvendigvis ekstra.

Hos billeje.info viser de samtidig den fulde pris for din leje. Det betyder, at der ikke er overraskende og skjulte gebyrer at tage hensyn til, som der for eksempel er i flybranchen. Forsikring og autohjælp er inkluderet i prisen, så du slipper for bekymringerne, hvis uheldet er ude. Det kan jo ske, så det er altid en god idé at høre hos hvert enkelt biludlejningsselskab, hvad deres forsikringspolitik er.

Uanset hvad er der masser af penge at spare ved at leje bil gennem billeje.info. Allerede nu kan du planlægge din næste forretningsrejse på billigst mulig vis. Det giver dig muligheden for at erhverve nye kunder, vækste din virksomhed og samtidig nyde friheden, som kun en bil kan tilbyde. Book en bil allerede nu.