Sponseret indhold

Sponseret indhold

Sponseret indhold på Business Insights er en form for native advertising produceret i samarbejde med virksomheder og brands. Indholdet tilrettelægges og produceres af Reach Media, som varetager alt sponseret indhold til Business Insights.

Sponseret indhold på Business Insights er tydeligt markeret som “Sponseret indhold”. Indholdet er betalt for af virksomheder, der søger at tilføre redaktionel værdi til deres målgruppe gennem artikler baseret på thought-leadership, produktbeskrivelser, cases mv.

Sponsorer modtager fuld statistik over redaktionel performance baseret på Google Analytics.

Vi publicerer sponseret indhold, som giver mening for læsere af Business Insights. Konflikter indholdet på nogen vis med almen moral og etik, så forholder vi os retten til at fjerne indholdet fra siden.

Har du spørgsmål til, hvordan du får sponseret indhold på Business Insights, så kontakt os på mail@businessinsights.dk eller +45 5080 9160.


Annoncer

Sponseret profilside

Sponseret profilside

En sponseret profilside er kundens eget content univers på Business Insights. Her kan kunden samle og distribuere eget indhold, hvad enten det er artikler, videoer eller opsamling af leads til forretningen.

Reach Media varetager din side med alt fra tilrettelæggelse, produktion af indhold, upload og tilpasning på profilsiden til statistik over performance. Med en profilside på Business Insights kan din virksomhed profilere sig i en relevant i kontekst og kapitalisere på de spændende målgrupper der befinder sig på sitet.

Med en profilside på Business Insights får du en professionel og ikke mindst præsentabel 360-graders løsning til content. Konflikter indholdet på nogen vis med almen moral og etik, så forholder vi os retten til at fjerne indholdet fra siden. Profilsiden markeres tydeligt som sponseret af den pågældende sponsor.

Har du spørgsmål til, hvordan du får en profilside på Business Insights, så kontakt os på mail@businessinsights.dk eller +45 5080 9160.


Kontakt os

Kontakt os

Du kan kontakte os på: mail@businessinsights.dk

Eller ringe på: 5080 9160

Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular. Vi vender hurtigt tilbage.