Dårlig planlægning er en kostbare affære

Maskinparken kan være nok så velsmurt, men hvis ikke produktionen planlægges med fokus på maksimal udnyttelse af kapaciteten, siver pengene lige så stille op i den blå luft - og det kan mærkes på bundlinjen i mange industrivirksomheder.

God planlægning er det glemte redskab i værktøjskassen

At planlægge sin produktion optimalt lyder som en banalitet. Ikke desto mindre er det et forsømt område i mange virksomheder. Til gengæld er det også en nem vej til at øge effektiviteten og dermed forbedre bundlinjen.

SAP: Slip data fri og sæt borgeren i centrum

Samkøring af data er vejen til en mere individuel og proaktiv offentlig service, lyder det fra forretningssoftware leverandøren SAP, der netop har afsluttet et projekt for skattemyndighederne i Queensland, Australien.

Offentlig IT: For meget kludetæppe og for lidt vision

Der bliver flere og flere digitale selvbetjeningsløsninger i det offentlige. Men systemerne er ikke altid lige brugervenlige, og risikerer dermed at hægte de IT-svage borgere af, lyder det fra foreningen Dansk IT og forretningssoftware-udvikleren SAP.

Digitalt immunforsvar kan stoppe fremtidige svindlere

De seneste års svindelsager i den offentlige sektor, er formentlig kun toppen af isbjerget. Den gode nyhed er, at der er masser af muligheder i værktøjskassen, hvis vi vil uvæsenet til livs, lyder det fra forretningssoftware-virksomheden SAP.

Integrerede HR-systemer er vejen til indsigt og glade medarbejdere

I en fremtid med kamp om medarbejderne, længere tid på arbejdsmarkedet og løbende omskoling, vil behovet for realtids-indsigt i medarbejderdata og organisationens indre vokse. Særligt den offentlige sektor har rigtig meget at opnå med en mere strategisk tilgang til HR, lyder det fra forretningssoftwareleverandøren SAP.

Kæmpe indsats sikrer trygheden i MCH Messecenter Herning

I trit med at den kunstige intelligens bliver stadig mere avanceret, er det vigtigt for virksomheder at indse, at de ikke kan sætte sig uden for den digitale tranformation. Den vil gøre underværker for deres virksomhed i fremtiden, og ­sikre konkurrencedygtigheden.

Udfordrer Covid-19 den bæredygtige udvikling?

I de seneste år er bæredygtig udvikling og impact begyndt at gennemtrænge virksomheders agendaer - særligt takket være FN’s bæredygtighedsmål. Men så ramte corona, og virksomhederne måtte pludselige fokusere på overlevelse. Vi har spurgt fire impact-eksperter, hvad pandemien betyder for den bæredygtige udvikling.