Engagér din målgruppe

Businessinsights.dk er et nichemedie, der dækker udviklingen i udvalgte brancher og vækstområder i dansk erhvervsliv. Vi bestræber os på, at give vores læsere et roligt og troværdigt miljø til fordybelse og med adgang til brancherelevant viden om deres daglige omdrejningspunkter. 

Som kunde hos Business Insights kan du udgive engagerende indhold til 200.000+ beslutningstagere. Det positionerer din virksomhed i bevidstheden og driver til videre handling hos din målgruppe ifa. af både eksisterende og nye læsere. Vores mediekonsulenter hjælper på daglig basis vores kunder med udformning af artikler, webinarer, events, leadgenererende aktiviteter mm. 

Med 20+ års erfaring i at dechifrere og omformulere B2B-virksomheders taktiske budskaber til engagerende indhold kan vores team af fagspecifikke journalister og lead specialister bygge bro til din målgruppe. Uanset om du er i markedet for øget kendskabsgrad eller leads til forretningen, så opsporer vi nye relationer for din virksomhed, så du kan udløse din virksomheds uudnyttede vækstpotentiale. 

Vi arbejder løbende på at skabe den bedste oplevelse for både læsere og kunder, og kan med Businessinsights.dk tilbyde din virksomhed:

Platform til fordybelse

Businessinsights.dk er bygget til dybdegående historier og vinkler målrettet beslutningstagere i erhvervslivet og den offentlige sektor. Sitet er uden betalingsmur og ‘larmende’ annoncebudskaber med udgangspunkt i at skabe den gode oplevelse for læseren. Det mener vi giver den bedste interaktion med dit brands historie.

Kvalitetsindhold

Hvad enten vi skal stille skarpt på en kundecase, bringe din virksomheds eksperter i spil eller positionere et forretningsområde, så har vores fagspecifikke journalister sproget til at skrive om din branche og i øjenhøjde til målgruppen, således at dit brand opfattes seriøst og værdibringende. Det er her du skaber relationer.  

Målrettet kommunikation

Som nichemedie kommunikerer vi direkte til beslutningstagere og stakeholders i en række udvalgte brancher og vækstområder i Danmark. Med mere end 120.000 læsere kommunikerer vi ugentligt til tusindvis af B2B-beslutningstagere tilhørende de Insights vi dækker. 

Positionering af dit brand

Vi ønsker at forstå dit brand, din målgruppe og dine taktiske budskaber. Kender du dem ikke – så hjælper vi dig til at forstå dem. Når de er på plads, så tænker vi i positionering. Det kan ofte være en fordel at inddrage eksterne eksperter og stakeholders til dit content. Og med vores brede samarbejde med brancheforeninger, fageksperter, NGO’er og medier kan vi koble kilder til dit content, som både skaber øget troværdighed og synlighed. 

Målbare resultater

Det er vores klare mission at gøre din indsats hos businessinsights.dk 100% målbar og dermed rapporterbar. Vores platform giver dig vigtig indsigt i hvilke virksomheder der læser og engagerer med dit indhold, hvor mange der læser med og hvor længe de bliver hængende mv. Det er vigtige parametre, som vi anvender som faste elementer i vores garanti for ROI. 

Garanti for ROI

Med mere end 120.000 læsere på businessinsights.dk, hvoraf en høj andel er beslutningstagere, sørger vi for at koble læsere til dit indhold. Dertil har vi et samarbejde med en gruppe landsdækkende medier som Finans.dk, Berlingske.dk, Lokalavisen.dk, Jyllands-posten.dk, Euroinvestor.dk, Computerworld.dk m.fl., som kan sikrer at dine budskaber kan nå bredt ud til målgruppen. 

Fra Læser til Lead

Hvad enten du er i markedet for branding eller leadgenerering, så er Businessinsights.dk det rette sted at være. Vi forstår værdien i at kunne konvertere læsere til leads – at opbygge trust til dit brand og skabe relationer, som kan udlæse din virksomheds vækstpotentiale. 

Én kommunikationsplatform

Med et Corporate site på Businessinsights.dk kan du samle og styre dit content ét sted fra – dit eget corporate site. Udgiv alle de artikler du vil i respektive insights, hold overblik på dit eget site, og sørg samtidig for at tilbyde læserne andre relevant artikler fra dit univers. Ejere af et Corporate Site på Businessinsights.dk får et login til vores platform – og her kan du selv udgive artikler on-the-go. Således har du hele tiden fingeren på pulsen for, hvornår din historie skal eksponeres for din målgruppe. 

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Ring på 50809160 eller skriv til mail@businessinsights.dk og du vil blive kontaktet.