Sponsoreret af timengo

Bundsolid it-sikkerhed på abonnementsbasis

Med Advisory Service har sikkerhedsvirksomheden timengo lanceret en tjeneste, der ikke blot gør det muligt for virksomhedens ledelse at sove roligt om natten, men også giver langt bedre udnyttelse af deres investering i Microsoft 365.

Egentlig er det lidt af et paradoks. På den ene side er it-sikkerhed i virksomheden vigtigere end nogensinde før. På den anden side er det sværere end nogensinde før for virksomhedens ledelse at følge med. De it-kriminelle ligger konstant på lur lige uden for døren, og blot paraderne sænkes et øjeblik, øges risikoen for at de sniger sig indenfor med ubehagelige konsekvenser til følge.

Mange kunder bygger deres it-infrastruktur på Microsoft 365. Men selv om det som udgangspunkt er bedre at vælge en enstrenget leverandørplatform, ser vi, at mange ikke bruger den sikkerhed der følger med, og at eksisterende sikkerhedsløsninger bevares. Det giver dårlig udnyttelse af investeringen i Microsoft 365 og dårligere samlet it-sikkerhed”, siger Martin Lundsgaard, der er partner og CTO i sikkerhedsvirksomheden timengo.

Sikkerhed as a Service

Derfor har man lanceret abonnementstjenesten Advisory Service, hvor kunderne for et fast, månedligt abonnement sikres, at deres Microsoft 365 platform altid er klar til at give de it-kriminelle kamp til stregen. Hos timengo har man et tæt samarbejde med Microsoft og er derfor altid klar til at reagere øjeblikkeligt, når der udsendes en opdatering, såvel sikkerheds- som funktionsmæssigt.

”Det er mit indtryk, at mange virksomhedsledere og deres it-ansvarlige ganske enkelt har opgivet ævret i bestræbelserne på at følge med. Det betyder ikke alene, at virksomheden er sårbar. Det betyder også, at virksomheden ikke blot tilnærmelsesvis udnytter sin Microsoft 365 installation til fulde”, siger Martin Lundsgaard videre. Han føjer til, at for nogle få tusinde kroner om måneden kan udbyttet øges markant.

Download e-bog: De 5 mest oversete sikkerhedsfunktioner i Microsoft 365

Ensartet og modent marked

Cloudløsninger har været på markedet en årrække, så når timengo først nu har lanceret Advisory Service, skyldes det blandt andet, at markedets modenhed i dag understøttes af en rimelig ensartet cloudstruktur fra en af verdens største leverandører. Den værdi, som timengo kan tilføre kunderne, skal derfor findes i at kunne formidle Microsofts teknik i form af aktiv sikkerhed.

”Der er måske nogle, der vil spørge, om ikke det er en kende risikabelt at lægge alle sine æg i én kurv, men sammenlignet med det at forsøge at strikke en løsning sammen selv er sikkerhedsrisikoen klart mindre. Samtidig er Microsoft med sin position tvunget til hele tiden at have optimalt fokus på it-sikkerhed”, siger Martin Lundsgaard videre. Trygheden ved at have it-giganten i ryggen mærkes også hos kunderne.

Også forum for vidensdeling

Tryghed og tid var for os to helt indlysende fordele ved timengo’s Advisory Service. Nemlig tryghed for ikke at overse noget vigtigt i strømmen af de mange, løbende nyheder og bulettiner fra Microsoft, samt sparet tid, der kan anvendes mere fornuftigt i en travl it-organisation som vores.  Det gør det enkelt for os at opretholde vores sikkerhed og komme helt ud i krogene af den indbyggede sikkerhed, der ligger i vores Microsoft 365 miljø”.

Det siger Thomas Wittrock, der er it-Chef i Realdania, og han føjer til, at er der brug for yderligere sparring, er eksperterne altid med på sidelinjen, lige som der er mulighed for at udveksle erfaringer med andre virksomheder der, har samme udfordringer. En af de store fordele ved Advisory Service er nemlig, at abonnementet ud over opdateringerne ligeledes giver adgang til et community for videns- samt erfaringsudveksling.

Det er tid til selverkendelse

”Det er vores opgave at gøre cloudteknologi enkel og tilgængelig samt understøtte potentialet til gavn for kunderne i form af de services, vi kan levere. Eksempelvis bundsolid sikkerhed i en grad det vil være svært for kunderne selv at håndtere”, siger Martin Lundsgaard fra timengo. Dermed antyder han, at der i virksomhederne er brug for højere grad af erkendelse af, at it-sikkerhed er en udfordring, det kan være svært at håndtere selv.

Han understreger desuden vigtigheden af, at kunderne uden at gå på kompromis med sikkerheden kan afprøve helt nye veje for deres forretning i en tid, hvor den digitale transformationsproces konstant byder på såvel nye muligheder som nye udfordringer. Samtidig opnås sikkerhed i verdensklasse, uden at der er behov for at ansætte yderligere cyberekspertise – lige som virksomhedens ledelse kan sove roligt om natten.

Download e-bog: De 5 mest oversete sikkerhedsfunktioner i Microsoft 365

 

Tags: , , , ,
Cybersikkerhed Advisory Service

Gå ikke glip af vigtige nyheder og sikkerhedstiltag

– bliv løbende opdateret og undgå sikkerhedsbrud

Det kan være svært at følge med i de mange ændringer og nye sikkerhedstiltag fra Microsoft.
Med Cybersikkerhed Advisory Service, får du løbende nyheder, anbefalinger og konfigurationer, du kan implementere direkte i dit sikkerhedsmiljø og holde dine brugere, enheder og data beskyttet.

 

Færre bekymringer med løbende nyheder og anbefalinger

Det er en realitet, at trusselsbilledet konstant ændrer sig. Det er derfor særlig vigtigt, løbende at overvåge og holde virksomhedens cybersikkerhedsplatform opdateret. Men det kan være både svært at holde sig opdateret, forstå og ikke mindst prioritere de mange nye og ændrede sikkerhedstiltag, vi konstant bliver mødt af.

Med Cybersikkerhed Advisory Service scanner timengo nyhedsstrømmen for dig og formidler vigtig information som vi anbefaler du handler på, for at opretholde dit sikkerhedsniveau og udnytte og aktivere de mange sikkerhedselementer i Microsoft 365.

Du kan læse mere om Cybersikkerhed Advisory Service her