Sponsored by Tellero

Tellero er et nyudviklet system, men bag regnskabsløsningen står Chadi Taleb, Casper Ancker og Issam Baker som founders.

Udfordreren Tellero sætter regnskabet på fuld autopilot

Et regnskabsprogram fuld af automatiseringer + tilknyttet revisor = et fuldautomatisk regnskab til en fast lav pris. Sådan lyder opskriften fra startuppet Tellero, som med sin model vil ruske op i regnskabsbranchen.

Der er mange fornøjelser ved at tage skridtet ud i tilværelsen som selvstændig. Men at holde styr på moms og regnskab er ikke én af dem. Derfor findes der også et hav af regnskabsprogrammer, som gør livet lettere for iværksættere og samtidig minimere antallet af fejl i regnskabet. Og det nyeste skud på stammen, som kommer fra det unge selskab Tellero, gør opgaven fuldt automatiseret.

”Systemet er ikke lavet som selvbetjening. Det meste klarer systemet automatisk, og samtidig er der tilknyttet en revisor, som laver resten. På den måde kan iværksættere og mindre virksomheder få klaret regnskabet til en fast og gennemsigtig pris,” forklarer Chadi Taleb, stifter af Tellero.

Automatiseret til lavere pris

Regnskabsprogrammet er udviklet helt fra bunden, og er et online system som mange af konkurrenterne i dag. Forskellen ligger i graden af automatisering.

”Systemet er automatiseret, så kunden bogfører 80 procent ved at tage et billede og fortælle hvilken post, det skal på, og så laver systemet selv alt bagved – momsregnskab, årsregnskab osv.,” siger Chadi Taleb.

Hele regnskabet overses af en tilknyttet revisor, så sikkerheden for ikke at lave fejl er med i den faste abonnementspris. Samtidig klarer revisoren de sidste 20 procent af regnskabet, som endnu ikke er fuldt automatiseret. Men også her vil Tellero løse opgaven uden lange revisionsmøder – fx sender systemet bare en notifikation til brugeren, hvis revisoren har spørgsmål til et bilag.

”Det er hele nøglen til, at vi kan sikre iværksætterne en skarp pris. Automatiseringerne klarer det simple regnskab, mens revisoren kun skal bekymre sig om resten. På den måde kan én medarbejder håndtere langt flere selskaber, end det traditionelt har været tilfældet,” siger Chadi Taleb.

Gratis integrationer

Målet for Tellero er et fuldautomatisk regnskab. Derfor har det også fra start været vigtigt at lave integrationer til blandt andet webshopsystemer og betalingsløsninger.

”Det er afgørende, at data kan flyde frit mellem iværksætterens it-systemer. På den måde kan Tellero selv hente al informationen på virksomhedens ordre og bogføre det automatisk inde i systemet,” siger Chadi Taleb. Ifølge stifteren, skal det ikke være antallet af mulige integrationer, der holder automatiseringen tilbage. Og samtidig mener han, at det bidrager til gennemsigtigheden i virksomhedens produkt.

”Vi har allerede udviklet mere end 100 integrationer. Og vi har udviklet integrationerne selv, så Tellero-brugere frit kan integrere uden at skulle betale ekstra,” siger han.

Planlægger ekspansion med transparens

Selvom der ligger et stort udviklingsarbejde bag Tellero, er modellen i virkeligheden meget simpel: En fast månedlig pris for at få dækket regnskabsbehovet.

”Det er super enkelt, og man kan komme i gang med det samme. Der skal ikke alle mulige møder til – man taster bare ind, hvad man forventer at omsætte for, og så er man kørende med en tilknyttet bogholder med det samme,” siger Chadi Taleb. Selvom løsningen først er lanceret for de første testbrugere i Danmark for nyligt, har han da også store forventninger til, at Tellero inden længe vil være at finde udenfor landets grænser.

”Vi vil gerne starte i Danmark, men vi regner med at komme til Sverige inden længe, og derefter skal vi ud og prøve kræfter med nogle af de store markeder,” siger Chadi Taleb.

Tags: , ,
Tellero
  • Tellero tilbyder iværksættere og mindre virksomheder at få dækket deres regnskabsbehov til en fast, månedlig pris. Løsningen består af en kombination af automatiseret software og en tilknyttet revisor. På den måde sikrer
  • Tellero, at regnskabet både er på fuld autopilot og samtidig bliver håndteret korrekt.
  • Selskabet har udviklet sine egne integrationer til systemer som Shopify, WooCommerce og MobilePay som er inkluderet i prisen.
  • Den månedlige pris afhænger af selskabets omsætning og ligger mellem 500 og 1500 kroner.