Sponseret af CrediWire

Nicholas Meilstrup CEO at CrediWire

Bedre finansielle oplevelser er drivkraften bag CrediWire

CrediWire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere.
Platformens fokus er at skabe bedre samarbejde mellem virksomheder og deres rådgivere ved at gøre op med et retrospektivt og sporadisk status quo.

Samarbejdet mellem virksomhed, bank og revisor har ikke undergået de store ændringer de seneste årtier. Men virkeligheden for virksomhederne er i konstant udvikling, og de har brug for optimerede processer og mere aktiv rådgivning. 

Vi er blevet meget dygtigere til at fortælle, hvad vi gør. Platformen er blevet meget mere brugervenlig og er i konstant udvikling.
Nicholas Meilstrup, CEO for CrediWire

Bankerne og revisorerne ser ind i samme virkelighed og ønsker at tilbyde smartere løsninger samt at automatisere manuelle processer til fordel for aktiv rådgivning. Det er den transformation CrediWire faciliterer.

“Det er egentligt meget simpelt: Vi vil være med til at skabe stærkere virksomheder,” siger Nicholas Meilstrup, CEO for CrediWire, og fortsætter:

“Udfordringen med finansiel rådgivning i dag er, at de fleste virksomheder mødes på fastlagte tidspunkter med revisor, bank eller bestyrelse og kigger bagud. Men på vores platform bliver al finansiel data opsamlet løbende, og det gør det muligt at få finansiel sparring i realtid fra alle interessenter,” siger Nicholas.

Finansiel optimering i krisetider

CrediWires indsamling af finansiel data i realtid giver virksomhederne mulighed for at reagere hurtigere og mere præcist sammen med deres revisor eller bank. Det beviste virksomheden, da corona-krisen ramte.

 

 

CrediWire reagerede hurtigt og udviklede en gratis beregningsmotor, som skaber overblik over, hvilke hjælpepakker, der kunne være relevante for virksomhederne. Samtidig indsamler og opstiller CrediWire automatisk al den nødvendige dokumentation for virksomhederne. 

“Indtil nu har mere end 2.000 danske virksomheder brugt CrediWire til at navigere i hjælpepakkerne. Det er jo et meget godt eksempel på, hvor vigtigt det er at have sin finansielle data ved fingerspidserne,” siger Nicholas Meilstrup. 

Finansiel optimering og branche-benchmarks

CrediWires platform til finansiel optimering vil dog ikke nøjes med at give virksomhederne et overblik over egen økonomiske performance. Perspektiv og sammenligning er vigtig, når man vurderer resultaterne, og derfor tilbyder platformen også branche-benchmarks. På den måde får virksomhederne og deres rådgivere mulighed for at skabe kontekst på helt konkrete resultater – og forbedre virksomheden ud fra dem. 

“Hvis man nu gerne vil være en bedre badmintonspiller, så duer det jo ikke, at du kun spiller med dig selv. Det gælder også virksomheder og deres økonomi. Derfor kan vores kunder og deres interessenter benchmarke nøgletal med tilsvarende virksomheder. Det er nærmest umuligt at træffe gode beslutninger, hvis du ikke kan sammenligne din virkelighed med andres,” siger Nicholas Meilstrup.

Sidste år benyttede 1.000 SMV’er sig af CrediWires platform. I februar var det tal steget til 2.000, og i dag bruger mere end 6.000 SMV’er CrediWire til finansiel optimering. 

“Vi er blevet meget dygtigere til at fortælle, hvad vi gør. Platformen er blevet meget mere brugervenlig og er i konstant udvikling. Vi kigger aktivt mod resten af Norden, nu skal vi bare gøre endnu mere af det, vi allerede gør,” siger Nicholas Meilstrup.