Norden og Danmark rykker på bæredygtig finansiel teknologi – et nyt eksporteventyr i sigte for finansiel teknologi!

Copenhagen Fintech DK
Copenhagen Fintech Week Global Edition er netop overstået. 1.400 deltagere. 170 talere fra 40 lande og mere end 300 startups fra hele verdenen deltog i den største Nordiske 100% digitale konference om bæredygtig finansiel teknologi (fintech). Ligesom tidligere år blev der også uddelt priser til de mest lovende Nordiske startups inden for 5 kategorier. Vinderne blev udvalgt af et uafhængigt ekspertpanel.

En værdidrevet genopretning: Det Nordiske Fintech-øjeblik?

Copenhagen Fintech DK
I 2020 vil Copenhagen Fintech Week zoome ind på SDG nummer 17: Partnerskaber for at opnå de øvrige målsætninger. Vi vil facilitere networking, diskussioner og - forhåbentligt - en masse partnerskaber mellem en bred vifte af interessenter. Det er kun sammen, vi kan skabe en værdidrevet genopretning!

Japan: Det næste store marked for dansk fintech?

Copenhagen Fintech DK
Kulturelle og sproglige forskelle afholder danske fintech-startups fra at få hul på det japanske marked, men hvis det lykkes, er mulighederne enorme. Derfor vil Copenhagen Fintech nu hjælpe med at indfri potentialet.

DeFi: Kryptobranchen vil decentralisere finansielle services

Copenhagen Fintech DK
Mens fintech-startups udfordrer bankerne og bringer ny innovation til sektoren, lover blockchain-virksomheder at ændre spillereglerne fundamentalt med ’Decentralized Finance’.

Det er mere unikt at drive forretning i Danmark, end du måske går og tror

Copenhagen Fintech DK
Stærke forretningsdata og unikke værdier har fået 50 udenlandske selskaber til at etablere forretning og flytte medarbejdere til Københavnsområdet det seneste år.

VP Securities: Fokus på fremtidens finansielle infrastruktur

Copenhagen Fintech DK
Verdens første digitale værdipapir-central blev udviklet af VP Securities for 40 år siden. Som en del af deres fokus på fremtidens finansielle infrastruktur deltager virksomheden i dag i ‘Copenhagen Fintech’ for at blive inspireret af og bidrage til unge fintechs.

Innovation on Demand: Salesforces cloud-løsninger sikrer løbende udvikling i banken

Copenhagen Fintech DK
En moderne platform gør det hurtigere for banker at udvikle nye løsninger til både rådgivere og kunder. Samtidig giver Salesforces økosystem en genvej til samarbejder på kryds og tværs.

Lunars nye Business-bank er målrettet iværksættere

Copenhagen Fintech DK
Den digitale bank Lunar slår dørene op for en ny erhvervsbank, der skal sikre, at de små iværksættere hurtigt og billigt kan få en erhvervskonto. Målet er at gøre bankforretning så simpelt for de erhvervsdrivende, at de kun skal koncentrere sig om at drive deres forretning.

Move Fast with Stable Infrastructure: Fintech har brug for et stærkt fundament for at skalere

Copenhagen Fintech DK
Fintechs vokser og påvirker stadig flere brugeres hverdag. Men med stor påvirkning følger også et stort ansvar, hvilket gør stabil infrastruktur afgørende, hvis væksten skal fastholdes.

Fintech i alting: Finansielle værktøjer spreder sig til hele erhvervslivet

Copenhagen Fintech DK
Nye fintech-opfindelser vinder ikke kun indpas i den finansielle sektor. Fintech-virksomhederne har gjort mange af de finansielle værktøjer tilgængelige på nye måder, og den nye værktøjskasse spreder sig til flere og flere sektorer.

Ageras vil skabe det ultimative finansielle cockpit for små virksomheder

Copenhagen Fintech DK
En række opkøb af fintech-virksomheder har gjort Ageras Group til et finansielt økosystem, der hjælper små virksomheder. Målet er ikke kun at udbyde det bedste regnskabsprogram, men at samle hele virksomhedens økonomi ét sted.

Robotinvestorer vokser i popularitet. Men får de hjertet med i investeringerne?

Copenhagen Fintech DK
Rationelle robotrådgivere har fået nye investorer ind på finansmarkedet og forvalter nu milliarder af kroner for tusindvis af kunder. Men kombinationen af datadrevne algoritmer med afkast for øje og investeringer i verdensmålene er en balancegang.

Nye krypteringsprodukter skal demokratisere databehandling

Copenhagen Fintech DK
Kryptering har gjort virksomheder og organisationer i stand til at overføre og gemme data sikkert. Men databehandling af krypteret data har hidtil ikke været muligt uden først at dekryptere data. Det ændrer sig nu med PII Guards unikke krypteringsprodukter.

Bedre finansielle oplevelser er drivkraften bag CrediWire

Copenhagen Fintech DK
CrediWire er en platform for finansiel optimering for virksomheder og deres rådgivere. Platformens fokus er at skabe bedre samarbejde mellem virksomheder og deres rådgivere ved at gøre op med et retrospektivt og sporadisk status quo.

Betaling er også interaktion med kunden

Copenhagen Fintech DK
FarPay samler alle betalingsløsninger og integrerer dem direkte med bogføringssystemet. Det er ikke bare bekvemt og effektivt, men giver også nye måder at interagere med kunden på.

I 2020 rimer bogholderi på intelligent automatik

Copenhagen Fintech DK
Danske Acubiz kurerer udgiftshovedpiner med en cocktail bestående af automatisering og app-baseret udgiftshåndtering, hvor gældende lovgivning og virksomheders interne regler også overholdes.

Et nordisk fintech-selskab er i gang med at ændre betalingslandskabet med Open Banking

Copenhagen Fintech DK
Finanssektoren har længe omtalt kontobetalinger som det næste store skift i betalingslandskabet. Nu begynder forventningerne faktisk at blive til virkelighed.

Finansiel inklusion: De glemte skal gøres profitable

Copenhagen Fintech DK
Ved hjælp af ny teknologi og nye forretningsmodeller gør startups finansielle services med lave marginer til en god forretning. Det sker både i Østafrike og i Danmark.

Abonnementerne er over os. Teknologi giver os kontrollen tilbage

Copenhagen Fintech DK
Abonnementer er populære som aldrig før, og de fleste brugere har flere end de tror. Med transaktionsdata og algoritmer hjælper Subaio med at rydde op i mængden - og det er godt for både forbrugere og banker.

Derfor er god kundeservice og personlige services nøglen til langsigtet vækst i finanssektoren

Copenhagen Fintech DK
Covid-19 har skabt en økonomisk og sundhedsmæssig krise med enorme konsekvenser for finansbranchen og bankkunder, der efterspørger digitale løsninger mere end nogensinde før. Salesforces FinTech-ekspert Ole Andersen forklarer, hvordan Salesforce hjælper leverandører af finansielle services med at tilpasse sig denne nye hverdag.

Festina Advisor er nerven i et godt kundeforhold

Copenhagen Fintech DK
Hurtigere beregninger af rådighedsbeløbet og et visuelt overblik for kunden gør Festina Advisor centralt, når bankrådgivere i Sparekassen Kronjylland skaber de gode kundeoplevelse.

Ny betalingsmotor optimerer bogholderiet og bundlinjen

Copenhagen Fintech DK
Ved at flytte betalingsevnen væk fra netbanken og direkte ind i regnskabssystemet gør November First bogholderiet mere effektivt og præcist.

Fintech Junior: En ny kamp om de unge bankkunder er startet

Copenhagen Fintech DK
Både etablerede banker og nye fintech-startups kæmper om de unge bankkunders gunst med digitale tilbud. En kamp der kommer til at handle om meget mere end bare at skabe loyalitet.

Corona har tilføjet nye dimensioner til digitaliseringen i finanssektoren

Copenhagen Fintech DK
Sammen med resten af erhvervslivet måtte finanssektoren fra den ene dag til den anden omstille sig, da corona-nedlukningen ramte. Det har sat nyt skub i digitalisering og måden at arbejde på i sektoren, men også vist at balancegangen mellem digitalisering, organisering og menneskelige kompetencer er afgørende.

Fintechs tager ansvar: Vil navigere verdens pengestrømme mod mere bæredygtighed

Copenhagen Fintech DK
Der mangler billioner af dollars hver år, hvis de gode intentioner bag FN’s verdensmål skal blive til virkeligheden. Pengene er til rådighed i de finansielle markeder, men for få bliver dirigeret mod bæredygtighed. Og det vil fintech-startups være med til at ændre på ved hjælp af teknologi.