Sponseret indhold af Columbus

”Matas’ kunder får endnu bedre råd”

Columbus
Ambitiøs satsning på digitale værktøjer knytter butikker, web og app sammen til gavn for Matas’ kunder og – især – for de 1,6 millioner medlemmer af Club Matas.

Hav en plan på hånden – også når løsningen kører

Columbus
Det er efterhånden bredt anerkendt, hvor afgørende det er for virksomheder at styrke overblik og indsigt i egne data – samt at anvende dem effektivt og systematisk.

Bliver man mere datadrevet, jo flere data man har?

Columbus
Teknologier og begreber som Big Data, IoT, sensorer, machine learning, AI og mange andre nyskabelser i samme boldgade vinder mere og mere frem.

Amazon Go – the ‘grab and go’ shopping experience!

Columbus
Online indkøb og shopping bliver en stadigt større del af vores daglige rutine og Amazon Go er et godt eksempel på hvordan avanceret teknologi kan give den ultimative købsoplevelse.

Den nye generation af HoloLens forbedrer fremtidens service

Columbus
Augmented reality (AR) og HoloLens, er normalt ikke begreber man kæder sammen med service og vedligeholdelse af produktionsudstyr. Men selvom det kan lyde som science fiction, så er det teknologiske løsninger, der ikke alene kan give en bedre men også en billigere service.

Derfor mislykkes mange med håndtering af deres produktinformation

Columbus
Mange af de virksomheder, jeg møder i dag, bruger PIM-systemer, andre opbevarer deres produktinformation i et ERP-, e-commerce system eller lignende. Uanset hvilken løsning, man har valgt, er det få, der håndterer informationerne så effektivt, som muligt.

Sig farvel til programmører og it-specialister

Columbus
Microsoft har gjort det nemmere for dig at analysere, automatisere og forbedre dine forretningsprocesser. Få det hurtige overblik her.

Smart selvbetjening fjerner køen - men den har stadig lang vej til butikken

Columbus
Nye digitale selvbetjeningsløsninger er på vej fra udlandet, vurderer markedschefen for detailhandel hos Columbus. Men danske butikker mangler stadig et opgør med gamle forretningsmodeller og infrastruktur.

Kan du klare presset på Black Friday?

Columbus
I 2018 satte Black Friday-salget ny rekord – i øvrigt ligesom året forinden – og det kunne meget vel også ske i denne omgang. Under alle omstændigheder bliver 29. november årets største dag for dansk detail, selv om Cyber Monday også er ved at vinde indpas for virksomheder, der satser stort på e-commerce.

Den næste generation af supply chain

Columbus
I kampen om forbrugernes gunst skal virksomheder være hurtigere, fleksible, mere præcise og effektive. ­Teknologiske fremskridt har potentialet til eksponentielt at forbedre forsyningskæden og transparensen for at skabe en bedre ­service for forbrugeren.

Cloud betyder ikke at IT-afdelingen kan sendes hjem

Digitalisering
Fordelene ved cloudløsninger er mange, og spørger man de store leverandører, passer skyen næsten sig selv. Det er dog ikke helt sådan, man ser virkeligheden hos Columbus, der bl.a. ­r­ådgiver om cloud og hjælper kunder med transition.

Obligatoriske opdateringer gør op med forældede Microsoft Dynamics-systemer

Digitalisering
Fordelene ved cloudløsninger er mange, og spørger man de store leverandører, passer skyen næsten sig selv. Det er dog ikke helt sådan, man ser virkeligheden hos Columbus, der bl.a. ­r­ådgiver om cloud og hjælper kunder med transition.

Kold BI-løsning når ERP-leverandør opgraderer datamodellen?

Columbus
Med et klassisk BI-system kan man i princippet blot opgradere, når det flugter optimalt med behov, strategi og plads i kalenderen. Men tit dukker der vigtigere projekter op, og en dag når man så langt bagud i opgraderingscyklussen, at det koster blod, sved og tårer at nå op på nyeste version.

Hvordan bliver regler og kontroller en konkurrencefordel

Columbus
Det er et faktum, at virksomheder i fødevarebranchen navigerer i en ekstrem kompleks verden, hvor investeringer tilgodeser produktionen fremfor strukturen og administrationen.

Virksomheder skal udfordres til at skabe en sund datakultur

Columbus
Det er et spørgsmål om overlevelse når ens industri digitaliseres og man sakker hurtigt ­bagud, hvis man ikke ved, hvordan man skal håndtere og aktivt bruge ens data, for at sikre sin fortsatte vækst og dermed øget markedsandele.

Tænk service ind i Field Service, hvis du vil fastholde kunderne

Columbus
Indenfor diskret fremstilling er Field Service et af de helt store temaer i øjeblikket. Men mange betragter stadig denne disciplin som noget reaktivt, og det skal ændres.

Datamigrering forhindrer at ERP-projekter ender i kaos

Columbus
Mange kuldsejlede ERP-projekter kan undgås, hvis virksomhederne planlægger strukturering, validering og migrering af sine eksisterende data i god tid.

Betalingssystemet kan æde din margin: Vælg rigtigt

Columbus
Der findes et utal af betalingssystemer på markedet, og valget kan være svært. Vi har snakket med vores ekspert om betalingsløsninger, for at afdække hvad du skal være opmærksom på, ved valg af betalingssystem til din virksomhed.

COLUMBUS DANMARK

Columbus er en global IT services- og konsulent virksomhed med mere end 2.000 ansatte, som hjælper over 5.000 kunder på verdensplan. Columbus hjælper ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres virksomhed digitalt