Sponseret indhold af Columbus

Hav en plan på hånden – også når løsningen kører

Columbus
Det er efterhånden bredt anerkendt, hvor afgørende det er for virksomheder at styrke overblik og indsigt i egne data – samt at anvende dem effektivt og systematisk. Denne såkaldt digitale transformation bruges bl.a. til at optimere processer, værdikæde og konkurrenceevne samt til at identificere optimale handlemuligheder bl.a. via nye teknologier.

Bliver man mere datadrevet, jo flere data man har?

Columbus
Teknologier og begreber som Big Data, IoT, sensorer, machine learning, AI og mange andre nyskabelser i samme boldgade vinder mere og mere frem. Man kan let få det indtryk, at hvis bare man som virksomhed eller organisation kan opsamle og analysere enorme mængder data med de her værktøjer, så ligger fremtiden badet i mælk og honning.

Amazon Go – the ‘grab and go’ shopping experience!

Columbus
Online indkøb og shopping bliver en stadigt større del af vores daglige rutine og Amazon Go er et godt eksempel på hvordan avanceret teknologi kan give den ultimative købsoplevelse.

Derfor mislykkes mange med håndtering af deres produktinformation

Columbus
Mange af de virksomheder, jeg møder i dag, bruger PIM-systemer, andre opbevarer deres produktinformation i et ERP-, e-commerce system eller lignende. Uanset hvilken løsning, man har valgt, er det få, der håndterer informationerne så effektivt, som muligt.

Kan du klare presset på Black Friday?

Columbus
I 2018 satte Black Friday-salget ny rekord – i øvrigt ligesom året forinden – og det kunne meget vel også ske i denne omgang. Under alle omstændigheder bliver 29. november årets største dag for dansk detail, selv om Cyber Monday også er ved at vinde indpas for virksomheder, der satser stort på e-commerce.

Den nye generation af HoloLens forbedrer fremtidens service

Columbus
Augmented reality (AR) og HoloLens, er normalt ikke begreber man kæder sammen med service og vedligeholdelse af produktionsudstyr. Men selvom det kan lyde som science fiction, så er det teknologiske løsninger, der ikke alene kan give en bedre men også en billigere service.

Sig farvel til programmører og it-specialister

Columbus
Microsoft har gjort det nemmere for dig at analysere, automatisere og forbedre dine forretningsprocesser. Få det hurtige overblik her.

Obligatoriske opdateringer gør op med forældede Microsoft Dynamics-systemer

Digitalisering
Fordelene ved cloudløsninger er mange, og spørger man de store leverandører, passer skyen næsten sig selv. Det er dog ikke helt sådan, man ser virkeligheden hos Columbus, der bl.a. ­r­ådgiver om cloud og hjælper kunder med transition.

Cloud betyder ikke at IT-afdelingen kan sendes hjem

Digitalisering
Fordelene ved cloudløsninger er mange, og spørger man de store leverandører, passer skyen næsten sig selv. Det er dog ikke helt sådan, man ser virkeligheden hos Columbus, der bl.a. ­r­ådgiver om cloud og hjælper kunder med transition.

Tænk service ind i Field Service, hvis du vil fastholde kunderne

Columbus
Indenfor diskret fremstilling er Field Service et af de helt store temaer i øjeblikket. Men mange betragter stadig denne disciplin som noget reaktivt, og det skal ændres.

Betalingssystemet kan æde din margin: Vælg rigtigt

Columbus
Der findes et utal af betalingssystemer på markedet, og valget kan være svært. Vi har snakket med vores ekspert om betalingsløsninger, for at afdække hvad du skal være opmærksom på, ved valg af betalingssystem til din virksomhed.

Virksomheder skal udfordres til at skabe en sund datakultur

Columbus
Det er et spørgsmål om overlevelse når ens industri digitaliseres og man sakker hurtigt ­bagud, hvis man ikke ved, hvordan man skal håndtere og aktivt bruge ens data, for at sikre sin fortsatte vækst og dermed øget markedsandele.

Hvordan bliver regler og kontroller en konkurrencefordel

Columbus
Det er et faktum, at virksomheder i fødevarebranchen navigerer i en ekstrem kompleks verden, hvor investeringer tilgodeser produktionen fremfor strukturen og administrationen.

Datamigrering forhindrer at ERP-projekter ender i kaos

Columbus
Mange kuldsejlede ERP-projekter kan undgås, hvis virksomhederne planlægger strukturering, validering og migrering af sine eksisterende data i god tid.

Smart selvbetjening fjerner køen - men den har stadig lang vej til butikken

Retail
Nye digitale selvbetjeningsløsninger er på vej fra udlandet, vurderer markedschefen for detailhandel hos Columbus. Men danske butikker mangler stadig et opgør med gamle forretningsmodeller og infrastruktur.

Hvad ved et ERP-hus egentlig om Analytics?

Columbus
Stort set samtlige virksomhedskritiske data og processer er i dag i berøring med kundernes ERP-systemer på en eller anden måde, hvad enten det så hedder SAP, Dynamics AX eller NAV. Derfor forekommer det i stigende grad naturligt at samarbejde med en ERP- eller processpecialist om intelligent videreudnyttelse af informationerne.

Butikker glemmer motorrummet, når de polerer den digitale facade

Columbus
Når danskerne går på indkøb online, holder de sig ikke til danske webshops. En ny ­rapport fra DIBS viser at næsten halvdelen af danske onlineforbrugere har handlet uden for ­Danmarks grænser inden for de sidste tre måneder.

Kold BI-løsning når ERP-leverandør opgraderer datamodellen?

Columbus
Med et klassisk BI-system kan man i princippet blot opgradere, når det flugter optimalt med behov, strategi og plads i kalenderen. Men tit dukker der vigtigere projekter op, og en dag når man så langt bagud i opgraderingscyklussen, at det koster blod, sved og tårer at nå op på nyeste version.

COLUMBUS DANMARK

Columbus er en global IT services- og konsulent virksomhed med mere end 2.000 ansatte, som hjælper over 5.000 kunder på verdensplan. Columbus hjælper ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres virksomhed digitalt

Vil du holde dig ajour med nyheder fra Business Insights, så tilmeld dig vores nyhedsbrev herDu kan til enhver tid bede om at få indsigt i, hvilke data vi har om dig, ligesom du kan bede om at få slettet dine data og afmelde dig Business Insights’ nyhedsbrev.