Sponsoreret af Robinhus

Maiken Kierkegaard har udarbejdet fem gode råd til boligejere i Roskilde og Lejre-området, som overvejer at sælge boligen inden for det næste år eller to.

Fem gode råd til dig, der overvejer at sælge din bolig i 2021

At sætte sin bolig til salg er en stor beslutning – derfor er det vigtigt at vælge det bedst mulige tidspunkt og være kræsen med valget af ejendomsmægler.

Lige nu er tidspunktet for boligsalg ideelt, understreger ejendomsmægler og køberrådgiver i RobinHus Maiken Kierkegaard. Der er nemlig få boliger til salg set i forhold til efterspørgslen.

Maiken Kierkegaard har udarbejdet fem gode råd til boligejere i Roskilde og Lejre-området, som overvejer at sælge boligen inden for det næste år eller to:

  1. Udnyt, at sælgermarkedet for tiden er ekstremt godt. I øjeblikket er der flere købere end boliger til salg og det øger muligheden for et hurtigt salg til den rigtige pris.
  2. Lav grundig research, inden du vælger ejendomsmægler. Vælg en mægler med stort lokalkendskab, og gå ind på boligsiden.dk og se på den rating, den enkelte mægler får, og se på mæglernes prisnedslag og liggetid.
  3. Vælg en mægler, som kigger på helheden og bruger tid og kræfter på at identificere den potentielle køber samt arbejder individuelt med boligen, inden der tages billeder – frem for en mægler, som hurtigst muligt skal have endnu en bolig i udstillingsvinduet.
  4. Undersøg salæret. Der er kæmpestor forskel på, hvilken pris man ender med at betale i salær for at sælge bolig. Hos RobinHus er der er fast, lavt salær på 34.995 kr. inkl. moms uanset boligtype og størrelse.
  5. Overvej at vælge en mægler, hvor du selv får lov til at vise din bolig frem. Ingen kender din bolig, dens historie og lokalområdet lige så godt, som du selv gør.

Anbefalet: Find din lokale mægler i Roskilde og Lejre

Kilde: Ejendomsmægler og køberrådgiver Maiken Kierkegaard, Robinhus

Få en gratis salgsvurdering fra din lokale Robinhus mægler

Der er forholdsvis få boliger til salg i øjeblikket og til gengæld masser af interesserede købere. så overvejer du at sælge i 2021 bør du udnytte et for tiden ekstremt godt sælgermarked.

Klik her og få en gratis salgsvurdering og hør mere om hvordan du kan spare penge på dit boligsalg med Robinhus