Sådan sparer du tid og penge, ved at hyre et bureau til WordPress projekter

Mange tror, at det er nemt at lave en hjemmeside i WordPress, og derfor vil de hellere prøve selv end at hyre et bureau til det. Det resulterer typisk i et par søvnløse nætter, grå hår og et opkald til kusinen, som for 10 år siden havde rodet lidt med WordPress. Selv hvis det lykkedes, er resultatet sjældent tilfredsstillende. Resultatet ender med at skrige en manglende forståelse på design, brugeroplevelse og ikke mindst det tekniske. Er det sådan din virksomhed skal repræsenteres?

En strategisk beslutning

Vi lever i 2021, selvfølgelig skal din virksomhed have udarbejdet en hjemmeside af et professionelt bureau, som kan levere et lækkert stykke arbejde. Din hjemmeside/webshop er det første kunderne kigger på, når de skal vurdere deres muligheder. Hvis den er fyldt med fejl, har dårlig navigation, amatør design osv, kan du godt vinke farvel til kunderne. Fokusér på det, som du er god til og hyr et bureau til WordPress opgaverne. Det er en vigtig beslutning at tage, som sparer dig tid og i sidste ende penge.

Valg af bureau

Det næste step er at vælge det korrekte bureau, for netop din virksomhed. Mange vælger først at finde en håndfuld bureauer, som virker til at have samme kvalitet af arbejde, og derefter vælger de den billigste. Realiteten er dog ofte at den billigste, i virkeligheden er den dyreste. Hvad gør du når hjemmesiden crasher 3 måneder senere, og bureauet ikke er til at få fat på, eller sender dig en dyr faktura på at løse problemet, fordi backenden er et rod?

Det er ikke engang de uforudsiget fakturaer som gør det dyrt, men det, at du skader din virksomhed ved at vælge den billigste løsning.

At vælge ud fra prisen er ikke optimalt. Hellere kig på bureauets speciale, referencer og arbejde/cases.

Et par gode råd

Erkend dine evner og hyr et bureau til din hjemmeside/webshop. Præcis på samme måde som dine kunder køber dine ydelser/produkter. De ved, at du er eksperten.

Vælg et bureau som specialiserer sig inden for dit felt. Hvis et bureau mener, at de specialiserer sig i alle industrier og alle slags virksomheder, specialiserer de sig i ingenting.