Sådan øger du tilfredsheden hos dine kunder gennem SMS-kommunikation

Mange virksomheder kender slet ikke til de mange muligheder der findes for dem. Har du en virksomhed og er du interesseret i at optimere tilfredsheden hos dine kunder, så kan det være at du bør læse med her.

Med SMS gateway, vil din kunde opleve en bedre service

Når virksomheden skal sikre sig at kunderne føler en tilfredshed omkring den service der tilbydes fra virksomhedens side, så kan der være tale om flere parametre som der kan måles og optimeres på. Det handler dog for de fleste kunder om at de føler at de bliver individuelt behandlet og bliver hørt.

Med SMS gateway har din virksomhed en mulighed for at optimere tilfredsheden hos dine kunder. Det kan f.eks. være hvis der er tale om påmindelser om en aftale, hvor din kunde får en reminder i god tid, inden aftalen på en SMS.

Det er ikke kun dine kunder der har glæde af denne form for service. Du vil selv som ejer af en virksomhed både kunne mærke og høre at dine kunder oplever en god service hos dig og helt uden at de selv tænker over det kan det være noget så simpelt som en SMS der gør, at dine kunder har oplevet en særlig god service.

Du kan sikre dig god omtale der let formidles til potentielle kunder

Som virksomhedsejer i dagens Danmark er det ekstrem vigtigt at der ikke opleves dårlig service fra dine kunders side. Det er nemlig ikke som i de gode gamle dage, hvor en dårlig oplevelse skulle gå mund til mund, før andre hørte om den dårlige oplevelse.

I dag kan du som ejer af en virksomhed opleve at dine fremtidige kunder vil undersøge din virksomhed inden de ønsker at gøre brug af dig. Det er derfor vigtigt at du ikke har dårlig omtale online, hvor det er let for en kunde at formidle en dårlig oplevelse til andre potentielle kunder.

Mange forskellige muligheder med SMS gateway

Der findes mange måder at bruge SMS gateway på og det behøver ikke kun at være i forbindelse med påmindelser om møder og aftaler, at der bruges SMS’er til at sende ud til dine kunder. Hvilken funktion din SMS gateway skal dække over er helt op til dig.

Der findes også muligheden for at sende nye tilbud ud til dine kunder. Det kan være et rigtig fint supplement for et nyhedsbrev der normalt bruger e-mail og der er endda en større sikkerhed for at en SMS bliver læst frem for en e-mail.

Nogle velgørenhedsorganisationer anvender også SMS gateway til at indhente donationer til velgørenhed. Det er en god måde, fordi det er noget kunden kan forholde sig til med få ord og klik på én gang og der er igen en større sikkerhed for at kunden læser og reagerer på SMS frem for på en e-mail.

Der er altså ingen grænser for hvad du kan bruge SMS gateway til og er du træt af at havne i dine kunders spam-indbakke så de ikke ser hvad du vil formidle, så vil SMS være en rigtig god mulighed for dig og din virksomhed.