Øg omsætningen i din virksomhed – vælg et kompetent digitalt marketingsbureau

Hvis du har en virksomhed, ved du allerede, hvor vigtig markedsføring er. Du kan have det bedste produkt i verden, men hvis kunderne ikke ved, at produktet eksisterer, kan de ikke købe det. I dag foregår en stor del af handlen online. Uanset, om du sælger varer eller tjenester, er der stor sandsynlighed for, at dine kunder finder dig online. Hvis du derfor gerne vil have en god omsætning i din virksomhed, kræver det, at du er synlig online. Det kan et godt digitalt marketingsbureau hjælpe dig med.

Læs mere om Obsidian Digital A/S

Hemmeligheden bag god digital marketing

Når Obsidian Digital A/S hjælper dig, anvender de både teknologi, processer og naturligvis kompetente mennesker. På den måde kan de tilbyde dig de bedste løsninger inden for digital marketing. Menneskerne bag virksomheden har mere end 15 års erfaring, hvilket har gjort dem til eksperter inden for performance marketing. Derfor siger de også selv, at de er det bureau, som de selv ville vælge.

Få hjælp til alle slags digitale platforme

Obsidian Digital A/S kan hjælpe dig med din marketing på alle digitale platforme. Uanset, om du vil reklamere på Google, Facebook, LinkedIn eller Amazon, står deres dygtige og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig. Ligesådan kan du naturligvis også få hjælp til både din email marketing og Lean Marketing Automation.

En analytisk tilgang

Hvis du lader Obsidian Digital A/S hjælpe dig med din marketing, vil du opleve, at de har en analytisk tilgang. Her vil de anvende både teknologi og data til at fremstille den bedste strategi til netop din virksomhed og dit formål. Denne analytiske tilgang kombinerer de med deres medarbejderes grundige og hårde arbejde. Tilsammen skaber det positive resultater på din bundlinje.

Mere om Obsidian Digital A/S

Virksomheden blev etableret i 2016, hvor visionen var at skabe Nordens bedste performancebureau. I dag har virksomheden en vækst, der helt klart reflekterer, at deres hårde arbejde absolut har givet kunderne succes. Virksomheden råder over mere end 100 medarbejdere, der alle er engagerede og passionerede omkring digital marketing.

Virksomheden har både kontorer i København, Aarhus, Odense og Banja Luka. Heraf ligger deres hovedkontor i København ved Parken. I 2021 havde virksomheden et annoncemanagement på 650 millioner.

Obsidian Digital A/S har også flere officielle cases hos Facebook end noget andet bureau i hele Norden. Ligesådan var bureauet også first movers inden for Snapchat Succes Story i Norden. Derudover var bureauet også de hurtigste til at blive Google Premier Partner. Det tog dem nemlig under 12 måneder at opnå certificeringen.