Kynetic scorer den højeste Facebook Partner Score i Norden

Facebook har udnævnt KYNETIC til Preferred Partner med den højeste score i Norden på hhv. 99 % for både qualifying spend og placement, som er de 2 hovedområder Facebooks egne eksperter rater deres samarbejdspartnere på.

Qualifying spend er et bureaus evne til at få effekt for kundernes budgetter og Qualifying placements, er evnerne til de rette tekniske strukturer, herunder præcis segmentering og målretning. Scoren ligger langt over Facebooks egne krav på hhv. 35 % for qualifying spend, og 40 % for qualifying placements, og gør KYNETIC til et brancheførende Facebook bureau.

Nye standarder for paid annoncering

Ved at have branchens dybeste forståelse for Facebooks platform, de bagvedliggende teknologier og en holistisk tilgang til kunderejsen er KYNETIC et Facebook bureau der sætter nye standarder for paid social annoncering. Det betyder en bedre ROAS, mindre spild af annoncekroner og en mere effektiv digital marketing indsats for bureauets kunder. Og netop resultaterne for kunderne er beviset i sig selv, hvor bureauet står bag hundredevis af de mest ambitiøse digital marketing setups og succes-cases i landet.

Som værende ét af nordens hurtigst voksende bureauer, har de med en silo-nedbrydende tilgang indtaget pladsen som ét af Danmarks førende marketing bureauer. Paid annoncering er for mange virksomheder en vigtig, men tung post i det digitale marketing budget. Desværre bliver helt op til 80 % af annoncekroner spildt, da annoncører og bureauer ikke formår at udnytte det fulde potentiale i platformene.

Ved at kombinere anvendelsen af kunstig intelligens og machine learning med en grundig, teknisk forståelse for Facebooks algoritmer kan KYNETIC få mest ud af hver annoncekrone. Det sker ved at bl.a. anvende Facebook attribution, CBO, CBB Power 5 frameworket og avanceret predictive data-forudsigelser. Med andre ord får KYNETIC mere ud af sine kunders annoncering, ved at lade data og kunstig intelligens drive data drevet forretning som i højere grad skaber skalerbarhed og relevans, som så giver større omsætning og indtjening. Og derfor vinder bureauet titlen som Preferred Partner med den højeste score i Norden. Du kan klikke her for at læse mere om bureauets tilgange til digital marketing.

Fra ineffektiv til skalasprængende paid annoncering

Facebook scorer annoncører og bureauer efter deres evne til at anvende platformen og deres evne til at optimere på deres annonceringen. Alle annoncører i Facebook får en score, men kun de bedste annoncører får titlen som Preferred Partner. Titlen er en blåstempling af annoncørens kompetencer og giver særlig adgang til viden og direkte rådgivning fra Facebooks egne in-house specialister, før alle andre.

Titlen som Preferred Partner er derfor en stor anerkendelse af KYNETICs evne til at benytte Facebook platformen, men den egentlige gevinst kommer først og fremmest KYNETICs kunder til gode. Med KYNETICs specialister i førersædet accelerer og optimerer de paid social annoncering igennem 360 graders online annoncering, hvor Facebook annoncering spiller en vigtig rolle for mange.