Drømmer du om en webshop?

Hvis du er iværksætter, selvstændig eller bare har et umætteligt drive, er din virksomhed i vækst eller ønsker du at starte en virksomhed op så er en webshop måske noget for dig. Det er svært at være selvstændig, det drejer sig om at holde tungen lige i munden, være god til at handle under pres, have fokus på mange opgaver og så alligevel få det hele til, at gå op i en højere enhed. Der skal hele tiden være fokus på de tiltag som skaber vækst i din virksomhed og derfor kan det være en god idé, at starte en webshop op. Læs og lær meget mere om det her i denne artikel.

Hvorfor det er en god idé med opstart af en webshop

Arbejdsliv og hverdag glider oftest sammen, hvis man er selvstændig og iværksætter. Der er mange dage, hvor man tager arbejdet med hjem og knapt så mange dage, hvor man kan tage en tiltrængt fridag. Livet som selvstændig kan være utroligt stressende, men det er også meget givende. Man ser noget man har kæmpet for gro og man har selv sat tingene i gang. Ønsker du mere vækst i din virksomhed at udvide markedet eller måske starte en virksomhed op, så kan Shopify være noget for dig. Det er en let og overskuelig vej til at få en webshop og du vil derfor ikke som selvstændig mærke den helt store forskel i din arbejdsdag og dagligdag. 

Hvad er Shopify?

Shopify er en platform, hvor du som iværksætter kan starte en webshop op nemt og hurtigt. Men er Shopify priser så ikke helt i top, når man tager i betragtning at meget allerede er gjort for dig? nej du kan trøste dig med at Shopify priser er ret overskuelige. Shopify priser afhænger i høj grad af dine ambitioner og du vil derfor ikke økonomisk mærke det helt store knæk. Shopify er til dig som ønsker at komme let, hurtigt og billigt i gang. Det er en platform som du kan bruge uanset om du er B2B eller B2C og derfor er det en platform som du uden tvivl vil blive glad for at benytte dig af. Du vil uden tvivl og meget hurtigt kunne mærke en forskel på din virksomheds indtjening og derfor er det ikke et helt dårligt valg, til dig som iværksætter, at starte en webshop op med hjælp fra Shopify.