Disse 3 industrier er interessante at investere i lige nu

Den seneste periode i verdenshistorien har afsløret at verden er mere viklet ind i hinanden på kryds og tværs af eksport og import end mange lige regnede med. Det har budt på store dilemmaer for mange nationer der har vist sig at være afhængige af at købe billig gas, samtidig med at oliepriser stiger osv. Mange vestlige lande har stået med et valg mellem at skulle købe billig gas, eller at opretholde et vist moralsk kodeks, og tænke over hvem pengene går til.

Denne artikel går igennem 3 forskellige industrier der er interessante at investere i lige nu. Disse industrier repræsenterer virksomheder der vil blive endnu mere dominerende i det moderne samfund.

Digital sikkerhed

Den første industri vi skal forbi, er digital sikkerhed. IT-truslerne bliver større og større, og regeringen har da også i start 2022 afsat en pulje penge til at forbedre den danske cybersikkerhed. I takt med at krigsførelse bliver mere og mere kompleks, bliver denne også overført til det digitale. Landes infrastruktur bliver mere og mere digitaliserede og bliver på samme tid mere sårbar over for cyberangreb.

Derfor spås denne industri til kun at blive større og større i fremtiden, og derfor også til at være en god investering.

Artificial intelligence

Endnu en digitaliseret industri, er AI-industrien. Mange spår denne til at blive en større og større del af både forbrugernes og virksomhederne hverdag, dog først noget ud i fremtiden. Er du interesseret i denne industri, kan du investere på mange forskellige måder. Aktier er de flestes første indskydelse, men aktiver som Futures, CFD’er og lignende er også en mulighed. Du kan nemt lær mere om Futures, hvis det lyder som noget for dig.

Mange mener det stadig er tidligt at komme med på vognen, men hvis man tror på produktet, kan man sjældent komme med for tidligt. AI teknologi har den ulempe at den medbringer nogle etiske udfordringer også, da nogle mener at AI-teknologi er farligt, og at menneskeheden endnu ikke kan tøjle teknologien.

Bæredygtighed

Denne industri er noget mindre digital, men naturligvis stadig afhængig af digital innovation og digitale løsninger. Danske investeringsfonde er allerede i gang med omstillingen, da mange virksomheder verden over er i gang med at omdanne deres virksomhed til at producere mere bæredygtigt. Nogle virksomheder nøjes med blot at brande sig som bæredygtige. Ikke desto mindre er bæredygtighed en industri der er i vækst, og hvis man skal tro en større og større række influenter, politikere og forskere, så er denne industri vejen frem for lande, virksomheder og produktioner verden over.