Bæredygtig elektronik vinder frem

At tænke i bæredygtighed er blevet en større og større ting for ikke bare os danskere, men også rundt om i resten af verden. Hvis man skal tro på de estimerede grafer der ligger på udviklingen af vores klima er det også en nødvendighed at alle sørger for at tænke en smule i denne retning.

Det er ganske enkelt

Det behøver ikke at kræve meget af dig, før du også er med til at give vores verden en sundere fremtid. Faktisk er der mange ting du kan gøre, som du i første omgang måske ikke lige ville have tænkt skulle være for andet godt end dig sig.

Du kan nemlig få ryddet op i gemmerne og måske tjene en skilling eller 2, ved at sælge din elektronik. Så sælg iPad eller hvad du nu har liggende, hvis du alligevel ikke bruger det. Der er overraskende mange gode grunde til det.

Tjen penge på at rydde op og vær bæredygtig

Her får du 3 hurtige grunde til at du bør overveje at sælge din brugte elektronik

  •         Du får ryddet ud og op derhjemme
  •         Du tjener penge
  •         Du er bæredygtig

Som der står skrevet så får du for det første ryddet op derhjemme. Vi har lidt en tendens til at glemme alt om vores elektronik i gemmerne, når vi først erstatter det med noget andet, og så ligger det bare og putter sig i skabet eller skuffen. Når du en sjælden gang i mellem får din gamle elektronik kommer du sikkert i tanke om, at det gad du godt at have haft solgt.

Det kan være mere værd end du tror for andre end dig selv

Måske du tænker at det ikke er nogle penge værd mere, og du ikke helt ved hvordan det bør bortskaffes, for ikke at svine for meget som affald. Du lægger det formegentlig tilbage, og glemmer så igen alt om den gamle elektronik – indtil næste gang du står med det i hånden igen.

Men sandheden er faktisk at din gamle elektronik der måske har 0 i værdi hos dig, kan give en anden person noget af værdi. Derfor kan du i stedet vælge denne løsning og tjene penge, fordi du sælger din elektronik fremfor at smide det ud. Der sidder specialister klar til at give dig en fair pris ud fra standen og hvilken type elektronik du ønsker at sælge.

Er der fejl og mangler ved din elektronik, så skal du bare oplyse om det. Specialisterne vil hvis de kan reparere det, give dig en pris på f.eks. din gamle iPad, fratrukket det som det koster dem at reparere.

Du bliver bæredygtig af flere grunde

Når du vælger at sælge din brugte elektronik, sikrer du for det første at det ikke ender som forkert affald. Samtidig vil den der køber din elektronik fra virksomheden der opkøber ikke selv gå ud og købe nyt fordi de kan købe noget der er brugt og udnytte den ekstra levetid, som specialisterne har sørget for at give din gamle elektronik.