4 undervurderede reklameartikler til din virksomhed

Det handler ikke altid om de store ting. Det handler ikke altid om at udarbejde den dyreste og mest eksklusive reklamekampagne. Nogle gange må man som virksomhed bare acceptere at ‘Less is more’. Her i artiklen præsenterer vi 5 reklameartikler, som er undervurderet. Alle 5 ting er billige og simple at igangsætte, mens de samtidig skaber stor synlighed for din virksomhed.

Kuglepenne med tryk

Hvad end du kigger på dit eget skrivebord eller naboens, så vil der med garanti være et hav af kuglepenne. Mange af disse vil være kuglepenne med tryk og logo fra en bestemt virksomhed. Det er en meget underspillet form for reklame, hvor du kan ramme kundernes underbevidsthed. Ved at distribuere disse ud til dine kunder, kan du skabe en meget enkel og nem reklame for din virksomhed.

Sociale medier – influencere

Måske er de sociale medier ikke så undervurderet længere, hvad angår reklamer, men influencernes rolle er derimod begyndt at vokse. Man ser efterhånden mange mennesker i samfundet, som har en relation eller et bånd til nogen på de sociale medier – hvad end det er makeup, gaming, sport eller noget helt andet. Ved at skabe reklame gennem disse personligheder kan din virksomhed nå ud til en meget specifik – eller bred målgruppe. Sørg dog altid for at overveje, om den valgte person passer til lige netop jeres virksomhed.

Muleposer og termokander med tryk

En anden måde, hvorpå du kan skabe større synlighed er gennem trykte muleposer. Disse kan nemt gøre tilgængelige for kunden – hvis du f.eks. har en fysisk butik. Derudover opfylder de et fysisk behov og er derfor en meget anvendelig genstand for forbrugeren. Hvis posen anvendes i det offentlige rum og har et fedt samt fængende logo, kan du også ramme andre kunder, som ser din virksomhed.

Det er vigtigt at producere reklameartikler, som skaber en nytteværdi for dine medarbejder eller kunder. Hvis du lykkedes med dette vil reklamen blive brugt igen og igen og derfor hurtigt være tjent ind. Et bud er at skabe termokander med tryk, som dine medarbejdere f.eks. kan tage med i skoven en søndag med vennerne eller til familiefødselsdagen. Det er en underspillet, men enorm vigtigt form for markedsføring.

Bilreklamer 

Langt de fleste danskere befinder sig på ét eller andet tidspunkt i løbet af dagen på vejene, derfor er det oplagt at lægge din reklame der. Du kan få skabt et fedt design og klistre det på alle firmabiler samt eventuelle medarbejderes biler. Så er du også synlig på farten!